Пълна свобода за силния пол - всички теми, които вълнуват истинския мъж, без табута и критични женски коментари.
06 Яну 2015, 18:03
Кая, ами ти нищо не искаш моето момиче..
07 Яну 2015, 15:42
Кая е дала кратък списък на нашите изисквания, въпросът е има ли свестни мъже, които да отговорят на тях? :Р
07 Яну 2015, 16:02
Pipilota написа:Кая е дала кратък списък на нашите изисквания, въпросът е има ли свестни мъже, които да отговорят на тях? :Р
ооо, има мъже, които отговарят на всичките ни изисквания, може да си сигурна.

Но в много случаи жените гледат само финансовия интерес и се продават, а свестните не търсят такава ...стока.
24 Мар 2015, 12:51
на мен ми беше много трудно да си намеря мъж, честно да си призная. Вярно, че и ние жените не предлагаме кой знае какво - ботокс, екстеншъни и изкуствени нокти, нагло държание и молби за скъпо телефонче!
24 Мар 2015, 15:21
Подари същата причина, защото и младите и свестни жени са сами, прекалено завишени критерии имат въпросните идеални хора
22 Юли 2015, 10:25
dinkog написа:Подари същата причина, защото и младите и свестни жени са сами, прекалено завишени критерии имат въпросните идеални хора

Еее, недей така де! Не всеки е чак пък толкова идеален!

Просто явно не ги бива във връзките
22 Юли 2015, 11:55
Не знаем какви са хората във връзките, имам познат, който е готин,ама като има връзка е ужасен, ревнив, сприхав, контролиращ, еми.. каква връзка след като не е склонен на компромиси?!
22 Юли 2015, 12:53
rabotnata pchela написа:Не знаем какви са хората във връзките, имам познат, който е готин,ама като има връзка е ужасен, ревнив, сприхав, контролиращ, еми.. каква връзка след като не е склонен на компромиси?!
Много вярно, хората се променят много, когато влязат в една връзка, но не смятам, че това не може да бъде променено, просто не си е намерил майстора
09 Сеп 2015, 12:03
Mauritius написа:rabotnata pchela написа:Не знаем какви са хората във връзките, имам познат, който е готин,ама като има връзка е ужасен, ревнив, сприхав, контролиращ, еми.. каква връзка след като не е склонен на компромиси?!
Много вярно, хората се променят много, когато влязат в една връзка, но не смятам, че това не може да бъде променено, просто не си е намерил майстора

Всяко гърне може да си намери похлупака, това е така.

Не става обаче без да се правят компромиси и да не се отстъпва от време на време.
09 Сеп 2015, 14:36
Mauritius написа:rabotnata pchela написа:Не знаем какви са хората във връзките, имам познат, който е готин,ама като има връзка е ужасен, ревнив, сприхав, контролиращ, еми.. каква връзка след като не е склонен на компромиси?!

ВЕче се чудя дали ще си го намери, винаги е той властния в една връзка.