Възглавници Дормео – бъдете внимателни!

Полезни съвети и практични идеи за дома и градината

Re: Възглавници Дормео – бъдете внимателни!

Мнениеот qwerryyy » 14 Авг 2015, 13:33

Elica написа:Наистина доволни ли сте от продуктите на Дормео, в момента имат страшни намаления и се чудя дали да не се възползвам от някое? И то става въпрос за намаления над 50%, което наистина си е удар в 10=ката!

Аз мисля, че имат причина защо им е толкова известно името, така че бих ти препоръчала да си вземеш нещо, ако наситина ти трябва, аз много харесах от рекламите един сак, изглежда толкова удобен, събира всичко и може да се 'превърне' в куфар.
Аватар
qwerryyy

Мнениеот fawla » 14 Авг 2015, 14:59

Може и да е изкуствено завишено името им, нали знаем, че това което го рекламират от топшоп не винаги е най-доброто, но за сака и раницата ми звучат добре,цените им са много приемливи. Аз също мисля за сака, понеже нямам с какво да пътувам, а той звучи много удобен!
Аватар
fawla

Мнениеот mihaella » 17 Авг 2015, 15:47

qwerryyy написа:
Elica написа:Наистина доволни ли сте от продуктите на Дормео, в момента имат страшни намаления и се чудя дали да не се възползвам от някое? И то става въпрос за намаления над 50%, което наистина си е удар в 10=ката!

Аз мисля, че имат причина защо им е толкова известно името, така че бих ти препоръчала да си вземеш нещо, ако наситина ти трябва, аз много харесах от рекламите един сак, изглежда толкова удобен, събира всичко и може да се 'превърне' в куфар.

Какво му се превръща в куфар, има си колелца или... ама не съм убедена, че ще си струва цената, като се има предвид какво се предлага по магазините, доста по-изгодни оферти може да намериш, стига да се поровиш :idea:
mihaella

Мнениеот MGB » 27 Авг 2015, 15:52

Някой друг има ли я тази възглавница да каже как му се отразява, че моята издава багажа много отдавна, но сега се двоумя такава ортопедична ли да си купя или с пух :roll: По принцип обичам да спя на високо, а доколкото се сещам тези ортопедичните са сравнително ниски, нали? :roll:
MGB

Мнениеот Monika_Spasova » 28 Авг 2015, 10:29

Моят съвет е да си търсиш твърда възглавница, тея с пух пък са още по-ниски, когато легнеш.
Аватар
Monika_Spasova

Предишна

Назад към За дома – съвети и идеи