Полезни съвети и практични идеи за дома и градината
Правила на форума
Добави отговор

Възглавници Дормео – бъдете внимателни!

14 Май 2014, 16:59

Вчера си купих възглавница Дормео понеже имам проблеми със съня и търся всякакви решения и последното ми беше това, за съжаление се оказа грешка! :( :(

В момента имат някакво намаление, затова се и навих да купя такава, но се съмнявам дали бих я дала на друг от семейството ми да спи с нея. След първите три часа не можах да я изтърпя, чувствах главата си като в паница и минах на старата си възглавница!

Не знам какво толкова ги хвалят възглавниците на Дормео, може и аз да съм крива нещо, но на мен ми беше прекалена, вратът ми беше изправен, я главата обвита от всякъде… много неудобно и ми се вижда някак малка!
Исках да посъветвам :!: покрай намалението, понеже предполагам доста хора ще се замислят дали да не си купят, първо изпробвайте възглавниците :!: :!: , било то на Дормео или каквато и да е друга, преди да ги купувате, защото чак сега осъзнавам какво означава добрия сън и колко е лошо да липсва! :(

Re: Възглавници Дормео – бъдете внимателни!

14 Май 2014, 17:02

И аз имам възглавница на Дормео, но съм я купувала някъде 2009 година, до сега я ползвам и съм доволна, но както всичко хубаво и това може да са развалили и съответно вдигнали цената :? :?

14 Май 2014, 17:43

Много хубава тема, защото точно имам проблем с възглавницата и съня. Купих си нова, обикновенна, а старата изхвърлих. Оказа се, че новата ми се сплесква много бързо и макар че изглежда бухнала, всъщност е много ниска и мислех точно дали да не пробвам от ергономичните на Дормео. Ами щом не сте доволни от тях, какво препоръчвате?

15 Май 2014, 10:58

pepa1974 написа:Много хубава тема, защото точно имам проблем с възглавницата и съня. Купих си нова, обикновенна, а старата изхвърлих. Оказа се, че новата ми се сплесква много бързо и макар че изглежда бухнала, всъщност е много ниска и мислех точно дали да не пробвам от ергономичните на Дормео. Ами щом не сте доволни от тях, какво препоръчвате?

Предполагам, че ортопедичните наистина са добри стига да паднеш на качествена, а както пише Лейла, май е добре да си я пробваш на място ;) до колкото това е възможно, де :lol:

08 Яну 2015, 16:10

Е как ще я пробваш на място възглавницата, то би следвало да я има тази възможност, по принцип, но в българските магазини такива проби май не са позволени.. :roll:

09 Яну 2015, 14:34

никога не съм ползвала такава възглавница, даже май не съм ги виждала и на живо. По рекламите винаги са ми изглеждали много странни с тази хлътнатина за главата и височина за рамото. Е еко имаш нестандартна шия, по-къса или по-дебела, малки рамена това автоматически прави възглавницата неудобна.

12 Яну 2015, 16:52

Не съм ползвала такава възглавница никога, аз си имам една много стара възглавница и ми е много удобна ;)

19 Яну 2015, 12:53

Аз ползвам такава възглавница и съм много доволна. :)

13 Юли 2015, 14:24

Anka написа:Не съм ползвала такава възглавница никога, аз си имам една много стара възглавница и ми е много удобна ;)

И моята е 200 годишна и не си я давам, много ми е любима, обаче има нужда от подмяна, кой знае колко гадости са се завъдили в нея. :lol:

14 Авг 2015, 12:24

Наистина доволни ли сте от продуктите на Дормео, в момента имат страшни намаления и се чудя дали да не се възползвам от някое? И то става въпрос за намаления над 50%, което наистина си е удар в 10=ката!
Добави отговор
Отиди на страница: 1, 2