Любими рецепти, интересни вариации, модерни ястия, съвети при готвене
18 Яну 2017, 16:01
Fancy написа:Вкъщи преди правех само скумрия с доматен сос или във фолио, но напоследък минах на пъстърва. Скъпа е, но малко да сменим вкуса, не може все едно и също. Преди си поръчвахме в ресторант и с удоволствие си я ядяхме, сега вкъщи се опитвам да постигна ефекта

.
Пастървата е много вкусна на скара с ми казвали, но аз риба не близвам.
18 Яну 2017, 16:10
Напоследък най-често приготвям панирана бяла риба с една специална салата, моите хора са се вторачили в нея и само това искат от рибните ястия.
22 Яну 2017, 12:03
irka написа:Напоследък най-често приготвям панирана бяла риба с една специална салата, моите хора са се вторачили в нея и само това искат от рибните ястия.
Каква е тази специална салата, която толкова много искат у вас? :)
23 Яну 2017, 11:39
Рибата я предпочитам на скара и така най-често я приготвям, подправя я с подправки и с кеф си я изяждам. Пържена ми е много тежка, на фурна ми става една размита със сос. Така ми е супер.
23 Яну 2017, 11:55
На мен много често рибата ми залепя за скарата и става една тотална лудница... само на грил тигана горе долу - става.
24 Яну 2017, 10:47
На мен рибата ми харесва много завита във фолио с розмарин и лимон, запичам и става страхотна. Правя си много често така сьомга и пастърва и други бели риби. :) Със скумрия няма да се получи, тя е много ароматна.
24 Яну 2017, 10:52
Ям по-рядко риба, отколкото ми се иска. Харесвам я, не съм от тези, които не могат да я понасят, но не знам защо не я приготвям по-често. Във всякакви варианти я харесвам, зависи и от вида риба. Не всяка е подходяща за скара или за пържене например.
30 Мар 2017, 15:10
При рибите няма място за импровизации, не е като другото месо, коетоможеш да направиш всичко. Рибата си има за скара, има си за печене, има си за пържене.Например, за пържена скумрия никой не се сеща, нали? Или за шаран на пара..
10 Апр 2017, 13:53
svetlozara написа:При рибите няма място за импровизации, не е като другото месо, коетоможеш да направиш всичко. Рибата си има за скара, има си за печене, има си за пържене.Например, за пържена скумрия никой не се сеща, нали? Или за шаран на пара..
Може и някой да се е сетил, но опита да е бил тотален провал.
10 Апр 2017, 14:20
Снощи за Цветница пекох лаврак - със сол, черен пипер, кръгчета лимон и клонки босилек в коремите на рибите. Отвън ги мацнах с малко олио и ги метнах във фурната върху хартия. За 20 минути на 200 градуса при включен инфрачервен нагревател с вентилатор станаха просто перфектни - кожичката препечена, а месото - сочно и вкусно.
Обичам простите неща :)
Powered by phpBB © phpBB Group.
phpBB Mobile / SEO by Artodia.