MGB написа:Казват, че на децата, чиито родители са по-възрастни, айкюто им е по-високо, не зная доколко това е вярно, но израстват доста по-различни и то в двете крайности, не зная на какво се дължи
MGB написа:Казват, че на децата, чиито родители са по-възрастни, айкюто им е по-високо, не зная доколко това е вярно, но израстват доста по-различни и то в двете крайности, не зная на какво се дължи
Jully написа:MGB написа:Казват, че на децата, чиито родители са по-възрастни, айкюто им е по-високо, не зная доколко това е вярно, но израстват доста по-различни и то в двете крайности, не зная на какво се дължи
Нормално, родителите им са по-строги, докато младите по-скоро са приятели на децата си, възрастните родители изискват повече, не им се занимава с лудории и предпочитат децата им да се занимват с по-умни неща, вместо игри.
Mon_ton написа:Не смятам, че е истина. За мен интелекта трябва да се храни, а не да се приема като даденост и толкова.
ramimni написа:Mon_ton написа:Не смятам, че е истина. За мен интелекта трябва да се храни, а не да се приема като даденост и толкова.
Естествено е, но то ти е някак първоначално заложен, няма как да го изпързаляш
Krum написа:ramimni написа:Mon_ton написа:Не смятам, че е истина. За мен интелекта трябва да се храни, а не да се приема като даденост и толкова.
Естествено е, но то ти е някак първоначално заложен, няма как да го изпързаляш
Винаги има начини да си затъпееш.
S_Milenska написа:Все пак наистина детето е отделна личност, така че не се самозалъгвайте.
Назад към Мнения и въпроси на читатели, свързани с акушерство и гинекология
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта