Коя е пределната възраст за забременяване, според вас?

Re: Коя е пределната възраст за забременяване, според вас?

Мнениеот MGB » 01 Юли 2015, 16:42

Казват, че на децата, чиито родители са по-възрастни, айкюто им е по-високо, не зная доколко това е вярно, но израстват доста по-различни и то в двете крайности, не зная на какво се дължи :roll:
MGB

Мнениеот Krum » 01 Юли 2015, 17:05

MGB написа:Казват, че на децата, чиито родители са по-възрастни, айкюто им е по-високо, не зная доколко това е вярно, но израстват доста по-различни и то в двете крайности, не зная на какво се дължи :roll:

Брей, готино, значи моите деца ще бъдат умни, е да то трябва дас и умен, за да проявиш разбиране, защо родителите ти са баба и дядо. :lol:
Аватар
Krum

Мнениеот Jully » 05 Авг 2015, 13:03

MGB написа:Казват, че на децата, чиито родители са по-възрастни, айкюто им е по-високо, не зная доколко това е вярно, но израстват доста по-различни и то в двете крайности, не зная на какво се дължи :roll:

Нормално, родителите им са по-строги, докато младите по-скоро са приятели на децата си, възрастните родители изискват повече, не им се занимава с лудории и предпочитат децата им да се занимват с по-умни неща, вместо игри.
Аватар
Jully

Мнениеот dDedov » 05 Авг 2015, 15:10

Jully написа:

Нормално, родителите им са по-строги, докато младите по-скоро са приятели на децата си, възрастните родители изискват повече, не им се занимава с лудории и предпочитат децата им да се занимват с по-умни неща, вместо игри.

MGB, чувал съм я тази теория, но Jully, става въпрос за това, че изначално се раждат по-умни, не че започват да се занимават по настояване с разни сериозности, но и това го има ;)
dDedov

Мнениеот Mon_ton » 06 Авг 2015, 12:01

Не смятам, че е истина. За мен интелекта трябва да се храни, а не да се приема като даденост и толкова.
Аватар
Mon_ton

Мнениеот ramimni » 06 Авг 2015, 16:30

Mon_ton написа:Не смятам, че е истина. За мен интелекта трябва да се храни, а не да се приема като даденост и толкова.

Естествено е, но то ти е някак първоначално заложен, няма как да го изпързаляш :!:
ramimni

Мнениеот Krum » 10 Авг 2015, 14:30

ramimni написа:
Mon_ton написа:Не смятам, че е истина. За мен интелекта трябва да се храни, а не да се приема като даденост и толкова.

Естествено е, но то ти е някак първоначално заложен, няма как да го изпързаляш :!:

Винаги има начини да си затъпееш.
Аватар
Krum

Мнениеот Mamacita » 10 Авг 2015, 15:14

Krum написа:
ramimni написа:

Винаги има начини да си затъпееш.

Естествено, нормално е човек да се развива в каквато посока иска, особено надолу, все по-нормално става за съжаление :|
Mamacita

Мнениеот S_Milenska » 10 Авг 2015, 16:36

Все пак наистина детето е отделна личност, така че не се самозалъгвайте. :)
Аватар
S_Milenska

Мнениеот Alex_mor » 13 Авг 2015, 14:02

S_Milenska написа:Все пак наистина детето е отделна личност, така че не се самозалъгвайте. :)

И все пак хората го изграждат, баба му и дядо му, така де родителите му, та имам предвди до към 40г който ще ражда да ражда и да се свършва.
Alex_mor

ПредишнаСледваща

Назад към Мнения и въпроси на читатели, свързани с акушерство и гинекология