17 Авг 2015, 12:38
Alex_mor написа:S_Milenska написа:Все пак наистина детето е отделна личност, така че не се самозалъгвайте.

И все пак хората го изграждат, баба му и дядо му, така де родителите му, та имам предвди до към 40г който ще ражда да ражда и да се свършва.
На същото мнение съм, дори ми се вижда доста, нали знаем, че като превалим към другата цифра, в случая 4-ката, то хората осезаемо се променят и започват по различен начин да се чувстват, не само емоционално, ами и самото им тяло претърпява по-осезаеми промени.
31 Авг 2015, 10:18
40г. е възраст, която съвременната жена си определя сама. Природата клони по-скоро към 30-те, докато организма е все още млад и здрав. След 40 почваш да се състаряваш скорострелно. Бременност и майчинство биха изтощили организма двойно по-бързо.
31 Авг 2015, 12:05
Твърди се, че една жена, ако роди по-късно се запазва по-дълго време млада, так аче не съм съгласна, че след късно раждане ще се състари по-бързо.
31 Авг 2015, 16:50
Lollipop написа:Твърди се, че една жена, ако роди по-късно се запазва по-дълго време млада, так аче не съм съгласна, че след късно раждане ще се състари по-бързо.
Да, баба ти Цветанка на 40, цял живот на 30 ще изглежда. Глупости.
01 Сеп 2015, 08:55
Викинг написа:Lollipop написа:Твърди се, че една жена, ако роди по-късно се запазва по-дълго време млада, так аче не съм съгласна, че след късно раждане ще се състари по-бързо.
Ти обаче не си много добре знаеш ли?
01 Сеп 2015, 09:45
Krum написа:Викинг написа:Lollipop написа:Твърди се, че една жена, ако роди по-късно се запазва по-дълго време млада, так аче не съм съгласна, че след късно раждане ще се състари по-бързо.
Ти обаче не си много добре знаеш ли?
Как разбра, че не съм добре? То това е доста разтегливо понятие.
01 Сеп 2015, 10:53
хахаха

Викинг, говориш глупости, разбира се няма да изглежда на 30, но когато жена ти стане на 45, тази с младото дете ще изглежда отново на 40г! Стволовите клетки подмладяват жената.
01 Сеп 2015, 11:58
Майка ми роди на 38 брат ми, в момента е на 44 и изглежда страшно добре за възрастта си така че наистина смятам, че има значение и кога се раждат децата, отделно, че така се отлага менопаузата, което от своя страна помага като цяло да се запази жената.
02 Сеп 2015, 11:03
Аз родих сравнително късно... на 39.. съжалявам, че не го направих 5-6 години по-рано, защото бременността ми протече доста тежко и това се дължи в известна степен на напредналата ми възраст.
02 Сеп 2015, 11:57
Мисля, че главният проблем е наистина в износването на бебето, наистина след 35 годишна възраст става все по-трудно, но в наши дни много се променят нещата.