от adv.krkr » 04 Юни 2014, 17:09
Ако приемем, че живеете в София и автомобила ви гори 6 л./100 км., то тогава до морето и обратно пътят ви ще струва не повече от 150 лв. Приемаме, че сте 4 човека и са ви необходими 4 нощувки. Мога да ви препоръчам Черноморец, Вила Яворов - стаите са с по 2 легла, има и апартаменти, с тераси, със собствени бани+тоалетни, климатици, хладилници, а градината е прекрасна - с много цветя, с басейн и шезлонги край него, с барплот и дървени маси /имат и сайт, където може да разгледате много снимки/. Нощувката срува 15 лв, т.е. за 4 човека на вечер ще е 60 лв., или общо 240 лв за нощувки. Остават ви 110 лв за харчене за тези 5 дни. За вас този семеен хотел е подходящ, защото вилата разполага с голяма кухня, където можете да си приготвите ядене или поне по една салата. Другото, което е, Черноморец не е скъп курорт - цените са като в София. Не ви препоръчвам централния плаж, който е на 5 мин пеш от вилата, защото има камъни в началото. Но пък на 1,5 км. се намира плажът Свети Никола, който е направо райско местенце! След него е и къмпинг Градина, но аз лично предпочитам Свети Никола - ситен пясък, чиста вода, плитко море ... чак ми се доходи отново! Не ви правя реклама - не съм собственик на хотела, но миналата година бяхме там и съм много очарована! А жената, която поддържа хотела е много мила и разбрана.