Любими марки дрехи, прически, аксесоари, модни тенденции
12 Фев 2017, 21:51
Пробвай с този шампоан
https://4sales.bg/konski-shampoan-lange ... kosata-279 . Аз го използвам и косата ми е в отлично състояние. Не знам дали ще ти помогне, след като причината за косопада е стресът, но може да опиташ, няма да ти навреди. Гледай да не се ядосваш и да не бъдеш толкова стресирана.
13 Фев 2017, 10:33
Този шампоан сигурно съдържа прословутите витамини, които се дават на конете, затова ли се нарича конски?

Имам чувството, че само аз не съм ги пробвала, наистина ли са толкова ефикасни?
25 Фев 2017, 23:45
Аз лично съм много доволна.
27 Фев 2017, 14:18
Дори и да е стресиран човек, като третира с подходящия продукт косата си все нещо ще повлияе, си мисля. Все ще подхранват тези витамини, конските.
19 Мар 2019, 11:08
Аз спасих моята коса така с отвара от коприва. За тъмна коса е много добро. Падаше страшно, но не само че спря косопадът, но и стана лъскава и мека.
30 Май 2019, 11:16
Най-важно е да се намери причината за този стрес и тя да се елиминира. Иначе, козметиката просто ще замаже проблема за момента.
03 Юни 2019, 16:28
Ива Тодорова написа:Най-важно е да се намери причината за този стрес и тя да се елиминира. Иначе, козметиката просто ще замаже проблема за момента.
Точно, другото ще е само замазване и може би временно решение. След като се установи причината и се работи по нея, вече може да се очаква и подобряване на цялостното здраве и би било смислено да се инвестира в процедури за възстановяване на косата. В София има цели центрове, които се занимават само със здравето на косата, които не са обикновени козметици.