06 Юни 2014, 11:05
06 Юни 2014, 11:10
26 Юни 2014, 10:42
28 Юли 2014, 14:43
28 Юли 2014, 15:22
xrisy_vd написа:Кофти пръчки, все другите имат проблеми, ние нямаме. Аз спрях да вдигам телефона на такива, преди винаги отговарях, вече вдигам само на семейството си и на някои много близки хора. Имам комшийка, която все има нещо да каже, веднъж вкара детето ми в апартамента си и ме държи на вратата да си приказваме, бях на крачка да се обадя на съпруга си. Това е някакво болестно състояние, трябва да идат да се прегледат, каква е тая болезнена нужда да споделят и да искат съвети и като им дадеш съвет има реплика "Ама не то..." Такива хора просто трябва да им се покаже колко са досадни. Дълго време изслушвах всички, помагах със всичко на всеки, накрая естествено ми се отрази, започнах да получавам алергии от нерви. От тогава си казах, че няма да съм кош за душевни отпадъци. Просто хората трябва да си намерят начин да разтоварват- спорт, рисуване, нещо такова...
31 Юли 2014, 15:26
Ginger написа:xrisy_vd написа:Кофти пръчки, все другите имат проблеми, ние нямаме. Аз спрях да вдигам телефона на такива, преди винаги отговарях, вече вдигам само на семейството си и на някои много близки хора. Имам комшийка, която все има нещо да каже, веднъж вкара детето ми в апартамента си и ме държи на вратата да си приказваме, бях на крачка да се обадя на съпруга си. Това е някакво болестно състояние, трябва да идат да се прегледат, каква е тая болезнена нужда да споделят и да искат съвети и като им дадеш съвет има реплика "Ама не то..." Такива хора просто трябва да им се покаже колко са досадни. Дълго време изслушвах всички, помагах със всичко на всеки, накрая естествено ми се отрази, започнах да получавам алергии от нерви. От тогава си казах, че няма да съм кош за душевни отпадъци. Просто хората трябва да си намерят начин да разтоварват- спорт, рисуване, нещо такова...
Хахахахха, много ми хареса изказването ти за "пръчките"![]()
ии да, със сигурност имат проблеми тези хора, то остави жените, ами има и такива мъже, ама те по-скоро си чешат егото, докато жените са откровени самотнички
явно и за съжаление
09 Яну 2015, 18:08
10 Яну 2015, 11:00
10 Яну 2015, 15:09
12 Яну 2015, 12:42
Mon_ton написа:Не звучи много приятно някой постоянно да те тормози по такъв начин, но мисля, че всеки нормален човек би се примирил, а и ако толкова ви пречи, то тези хора не бива да са в графата на приятелите ви и би следвало лесно да се отървете от тях като им кажете, че слабо ви вълнува как са.