Огледален или матов гранитогрес е по-добрият избор?

Полезни съвети и практични идеи за дома и градината

Огледален или матов гранитогрес е по-добрият избор?

Мнениеот draga.mihova » 14 Юни 2014, 12:00

Каним се идните уикенди да сменим гранитогреса в коридорите и кухнята. Вече съм си избрала перфектен цвят, който хем да не личи много като се изцапа, хем е приятен. :D

Малко съм объркана от това, че ми предложиха матов и гледален гранитогрес и двата са хубави, но казано честно, аз се влюбих в огледалният. :oops: Коридорите ни са малки и тъмни съответно, мисля, че гладкия гранитогрес ще даде простор и необходима свежест и светлина, от която имат нужда.

От друга страна днес говори с майстора, който ще ни го поставя и ми каза в никакъв случай да не взимам огледален гранитогрес, поне се хлузгал прекалено. :o :?

Дали можрете да ми препоръчате каквъв гранитогрес е по-добрият избор, дали красотата на огледалният си крие опасности? :? :D С какъв гранитогрес сте у вас и как сте с поддържането му, съжалявате ли за избора си?
draga.mihova
 
Мнения: 226
Регистриран на: 10 Дек 2013, 12:24

Re: Огледален или матов гранитогрес е по-добрият избор?

Мнениеот Коцева » 14 Юни 2014, 12:03

В никакъв случай не прави грешката да си слагаш огледален гранитогрес!!! Ние се подлъгахме по това, че има супер блясък, но в действителност се хлъзга много, а и като миеш оставах ужасни петна, колкото и хубаво да си изцедила мопа, наистина, недей! ;)
Коцева
 
Мнения: 213
Регистриран на: 04 Фев 2014, 17:36

Re: Огледален или матов гранитогрес е по-добрият избор?

Мнениеот mimeto90 » 30 Юли 2014, 15:01

Трябва да сте доста откачено и мазохистично семейство, за да предпочетете огледалният гранитогрес :mrgreen: наистина крие голяма опасност от нездрави крайници (минимум)
mimeto90
 
Мнения: 449
Регистриран на: 18 Дек 2013, 13:15


Назад към За дома – съвети и идеи

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта