29 Мар 2016, 13:35
Andrey написа:Не знам как няма да си паснеш с някой в секс. Взаимно се учите и с всеки различен партньор си създавате различни усещания. Така че такива оправдания как няма да ми пасне са ми смешни.Ся важното е секс да има, разбира се.
29 Мар 2016, 14:56
penelopa написа:Andrey написа:Не знам как няма да си паснеш с някой в секс. Взаимно се учите и с всеки различен партньор си създавате различни усещания. Така че такива оправдания как няма да ми пасне са ми смешни.Ся важното е секс да има, разбира се.
На този свят всичко има и се случва. Мои приятели се разведоха, защото не можеха да правят секс. Въпреки голямото желание, което имаха, мъжът не можеше, защото се страхуваше да не нарани жена си. Всичко беше на психично ниво, но така и не го преодоляха. Дори и да няма такъв рядък проблем, човекът е сложно нещо и пасването в секса е важно.
29 Мар 2016, 15:07
30 Мар 2016, 10:32
Lili_pili написа:И понеже може да попаднеш на някакъв такъв е добре за година да минаваш поне по 20 човека, че да избираш правилно.
12 Апр 2016, 09:44
pravilno написа:Има различни видове връзки. Ако сте решили, че не искате да имате сексуална връзка, всеки по пътя си в това направление. И липсата, и наличието на секс винаги усложнява нещата
15 Апр 2016, 16:13
Kremiliya написа:pravilno написа:Има различни видове връзки. Ако сте решили, че не искате да имате сексуална връзка, всеки по пътя си в това направление. И липсата, и наличието на секс винаги усложнява нещата
Много правилно, не може да съществува връзка без секс и като под секс имам предвид поне 3-4 пъти на седмица.
20 Май 2016, 17:24
25 Май 2016, 14:27
02 Юни 2016, 14:30
klara написа:Има хора, които ги удовлетворява връзка от растояние. Заради професията си им се налага да бъдат разделени не само от половинките си, но и от децата си. Човек не трябва да се чувства виновен за изборите, които прави, или да го карат да се чувства така.
02 Юни 2016, 16:50