Ваксини и имунизационен календар, лекарства и добавки, козметика, симптоми и здравни проблеми, посещение при лекар
28 Юни 2014, 14:50
За сега използвам най-необходимите ми бебешки козметични продукти и мисля нещата да останат така, сведени до минимум - гелче за къпане на мястото на бебешки сапун, мляко за тяло, кремче против подсичане и сега слънцезащитен крем.
Бабите и лелите стават все по-напористи и искат да купуват какви ли не бебешки козметички продукти, дори бяха открили бебешки парфюм

което ми се вижда меко казано налудничаво!
Споделете кои бяха най-излишните ви бебешки козметични продукти, за да зная, от какво наистина нямам нужда, например пудрата до колко ще ми бъде полезна през летните месеци
28 Юни 2014, 14:54
За мен пудрата беше полезна, наистина добре подсушаваше през горещините, но съм чувала от доста мами, че им е била безполезна, но те подкрепям в това, че използваш колкото се може по-малко козметика за бебчето ти
06 Яну 2015, 13:57
Аз още си слагам пудра по ръцете и гърба, когато отивам на тренировки, защото като се изпотя и ми излизат пъпки, та представете си под памперса на бебето какво ще е по сред лято
06 Яну 2015, 17:37
Най-излишно ми беше бебешкото олио
12 Яну 2015, 14:20
Slavena написа:Най-излишно ми беше бебешкото олио

И аз така и не му намерих приложение, накрая си мажех петите с него.
13 Яну 2015, 11:05
Това пък бебешкия парфюм чак е смешен и се учудвам, че някоя баба, които по принцип са привърженички на натуралните продукти биха ви накарали да си вземете.
14 Яну 2015, 10:30
Ваня Стойчева написа:Това пък бебешкия парфюм чак е смешен и се учудвам, че някоя баба, които по принцип са привърженички на натуралните продукти биха ви накарали да си вземете.
Вярно е, че много често бебето мирише на повърнато мляко, но не трябва да се парфюмира, даже е извратено.
09 Май 2017, 11:01
Ама как бебешки парфюм, минават години, и общо взето в пубертета започват да миришат хората, има време за ароматизиращи козметики.
Иначе за мен излишно винаги са били прекалено разнообразните продукти, ама за лице, ама за коса, ама за коремчето, ама за интимната област... може да се мине с едно бебешко кремче за навсякъде, ако няма проблеми.
14 Май 2019, 12:55
Аз не бях накупила много неща, затова - само пудрата. Лосиона за тяло, слънцезащитния крем и крема против подсичане си ги ползвахме редовно.