Любими рецепти, интересни вариации, модерни ястия, съвети при готвене
Правила на форума
Добави отговор

Храните, които трудно отваряме и затова не купуваме

03 Юли 2014, 14:53

Абе случвало ли ви се е да си купите сирене, например и да е толкова ужасно за отваряне, че спира да ви се яде и затова никога не купувате от него отново.

Аз имам няколко такива любими храни, които никога не купувам, не защото не ми харесват, а защото се отварят изключително трудно.

Започвам с топените сирена в черво, същото се отнася и до изварата, които са като навити на пружина и чакат да изхвръкнат.
Майонезата ми е крайно любима в опаковки, които трябва да се разкъсат, за да се отворят, както и пластмасовите кутийки с херинга, която докато не се изстреля, все едно не си я отворил.
И това не е всичко олиото, чието пръстенче за отваряне ти остава на пръста - безценно, а за консервите, просто ще замълча! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Е, кои са храните, които трудно отваряте, затова и не купувате, като тук е мястото да се позабавляваме с непохватността си или сигурността, която си създават производителите :D :D :D :D

Re: Храните, които трудно отваряме и затова не купуваме

03 Юли 2014, 15:04

Оох, аз вече не купувам Нова Бразилия, ами всичко винаги е по пода :oops: :oops: и със сирената внимавам де, по същия повод ;) :mrgreen:

25 Юни 2015, 11:31

Адски много мразя да отварям маслата, ама не тези, които са като в хартиена опаковка, а онези другите, които са си в найлонки и само имат залепен етикет на тях, сетихте ли се... еее предполагам не съм само аз с тази омраза към този тип опаковки :roll:

25 Юни 2015, 11:39

Едни макарони има... Misko е няма такова лепило отваря се само с ножица или яко напъване, пакетите са твърди и се късат, ми не ми харесва, няма да купя повече от тях!

25 Юни 2015, 11:57

хахаха е тая тема вече ме убива. Май единственото, което не купувам са вакумирани маслини :lol: и консерви без такова за отваряне..

29 Юни 2015, 09:16

Най-много мразих едно време пастетите, вече не купуваме, но топените сирена, които са в черво са по същия начин, правиш дупчица с ножа и цялото избълва :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :D

01 Юли 2015, 10:17

Мисля, че не съм срещала продукти, чиито опаковки да ме разочароват дотолкова, че да не ги купувам поради тази причина, но ме дразнят опаковките на майонезата, например, доста е досадна за отваряне :evil:

01 Юли 2015, 11:31

Mamacita написа:Мисля, че не съм срещала продукти, чиито опаковки да ме разочароват дотолкова, че да не ги купувам поради тази причина, но ме дразнят опаковките на майонезата, например, доста е досадна за отваряне :evil:

Аз я отварям с вилица, но наистина е невъзможно да се отвори без необходимото въоръжение. :lol:

01 Юли 2015, 12:16

Lollipop написа:
Mamacita написа:Мисля, че не съм срещала продукти, чиито опаковки да ме разочароват дотолкова, че да не ги купувам поради тази причина, но ме дразнят опаковките на майонезата, например, доста е досадна за отваряне :evil:

Аз я отварям с вилица, но наистина е невъзможно да се отвори без необходимото въоръжение. :lol:

Вчера се загледах по новата майонеза, която е в кутия и не само е удобна, ами и вкусна, ето, намерих ви решение :idea:

01 Юли 2015, 12:26

Каква е тази майонеза в кутия? Има една домашна майонеза в кутия тя е много вкусна ;)
Добави отговор
Отиди на страница: 1, 2