Правила на форума
Добави отговор

Re: Ходите ли през топлите месеци без бельо?

23 Апр 2015, 15:43

Аа, не, това вече е гадно! Сещам се за една жена, която се беше разболяла от някакви розови лишеи само от пробване на дрехи по съблекалните, та не искам да си представям какво ще става без гащи! :shock:

23 Апр 2015, 16:01

Anka написа:Аа, не, това вече е гадно! Сещам се за една жена, която се беше разболяла от някакви розови лишеи само от пробване на дрехи по съблекалните, та не искам да си представям какво ще става без гащи! :shock:

Аз си представям да пробвам панталон, който е бил пробван преди това от такъв човек :idea:

28 Апр 2015, 09:31

Особено за банските не сте ли склонни да вярвате, че се пробват на голо? :lol:

28 Апр 2015, 09:54

dinkog написа:Особено за банските не сте ли склонни да вярвате, че се пробват на голо? :lol:

Моля ти се! Мен ме егнус да пробвам сутиен, защото наистина се обличат на голо! Затова си поръчвам винаги онлайн, така поне няма кой да ги е пробвал. :mrgreen: Пера и чак тогава влизат в употреба.

28 Апр 2015, 12:27

Тук е станало доста гнусно. Щях да повърна. Хора всякакви все пак.

28 Апр 2015, 12:31

Yarost написа:Тук е станало доста гнусно. Щях да повърна. Хора всякакви все пак.

Е, чак пък гнусно, не е като да падаме от марс, всякакви луди ги има, за много гнусни неща се сещам, но съм сигурна, че неискаш да ти ги напиша.

28 Апр 2015, 12:45

Lisica написа:
Yarost написа:Тук е станало доста гнусно. Щях да повърна. Хора всякакви все пак.

Е, чак пък гнусно, не е като да падаме от марс, всякакви луди ги има, за много гнусни неща се сещам, но съм сигурна, че неискаш да ти ги напиша.

:lol: :lol: :lol: Сещата ли се за онзи виц.. баба мери бански в мола! Отвън продавачката ѝ казва, бабо, да ти дам ли горнището? - Няма нужда, всичко се събира в долнището! :lol: :lol: :lol:

28 Апр 2015, 12:48

kauda написа: :lol: :lol: :lol: Сещата ли се за онзи виц.. баба мери бански в мола! Отвън продавачката ѝ казва, бабо, да ти дам ли горнището? - Няма нужда, всичко се събира в долнището! :lol: :lol: :lol:

:lol: :lol: :lol:

28 Апр 2015, 13:27

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

28 Апр 2015, 15:00

kauda написа: :lol: :lol: :lol: Сещата ли се за онзи виц.. баба мери бански в мола! Отвън продавачката ѝ казва, бабо, да ти дам ли горнището? - Няма нужда, всичко се събира в долнището! :lol: :lol: :lol:

Много добре! :)) Баба да си в наши дни, на тънко минава!
Добави отговор
Отиди на страница: 1, 2, 3, 4, 5, 6