Аз комбинирам от няколко месеца 90-дневна диета с разделно хранене след периода на 90 дневната (то тя си е базирана на разделното де). Та аз лично не я спазвам на 100% стриктно. Гледам да се доближава до начина ми на хранене през останалото време за да няма някаква рязка граница от която да се стресира организма ми и да не се чувствам добре най-малкото психически. Примерно когато трябва да се яде въглехидрат си хапвам с чиста съвест парче торта или нещо такова. Или има някои моменти в които ми се прияжда нещо, което не може да се яде... хапвам си една хапка вместо да го мисля непрекъснато и след това да се набухам като за световно. така ми минава мерака и не го мисля повече.
На мен лично ми помага да се справям лесно с режима. не се чувствам ограничена, а напротив чувствам се свободна.
Освен това често ако пригладнея между храненията и аз се тъпча с моркови.
И аз опитвах с увиване на найлони около бедрата и талията, но понеже спортът който практикувам е бягане и обикновено всичко ми се свлича и някъде по пътя се налага да ги махна и изхвърля

та напоследък избягвах.
Пия много вода. Майка ми има проблеми с пиенето на вода, просто не се сеща. И тя си налива една бутилчица, която държи пред очите си за да се подсеща и колкото пъти я види глътва от нея.
И едно от най-странните неща, които ми помагат да се "заситя". Гледам снимки на храна или предавания за готвене и някак ми разминава
Резултата ми от месец февруари до сега е 8 свалени килограма без да се мъча.