Вие коментирате новините и събитията от страната и чужбина!Имате въпроси за това или онова? Светът е по-различен, когато има поне още една гледна точка.
Правила на форума
Добави отговор

Re: Защо все повече жени се превръщат в златотърсачки?

15 Яну 2015, 17:51

Slavena написа:Всичко е пари бе хора, ето защо, какво се чудите?

И аз това си мисля, жените вече искат лесния живот, то не само жените, ами и на мъжете - всичко живо иска да има охолен живот.

26 Мар 2015, 11:18

Всичко живо иска пари, това е най-важното и най-желаното. От сега виждам как разни девойки се опитват да се закачат покрай близнаците и ми става много странно, макар че засега имат само джобни, не и нещо друго! :roll:

26 Мар 2015, 12:18

Локумът написа:Всичко живо иска пари, това е най-важното и най-желаното. От сега виждам как разни девойки се опитват да се закачат покрай близнаците и ми става много странно, макар че засега имат само джобни, не и нещо друго! :roll:

От малки момичетата се учат от майките си, че мъжът плаща сметката, тъй че не се учудвай и още по-зле ще става, ти както си с две момчета, направо не те виждам като всеки си хване по едно гадже ;)

30 Мар 2015, 12:09

Всичко е пари братя и сестри, момиченцата търсят лесен живот, някой да ги гледа, а те само да хубавеят, а и претенциите им са жестоки в момента.

30 Мар 2015, 14:56

Парите са много важна част от щастието и ежедневието, драги приятели. :) Затова жените търсят някой богаташ, който да ги гледа, а те само да красят скъпите им коли и мазните им ланци....

29 Апр 2015, 16:13

Лъжа ще е ако кажем, че това не е фактор при избирането на партньорите ни в наши дни...

03 Май 2015, 13:52

Отсега виждам разни приятелки на дъщеря ми (въпреки че тя е на 14г. и приятелките ѝ са в тази възраст), които се интересуват от по-големи момчета, които могат да им подарят нещо! Не знам в кой момент се възпитава това, не знам как да изкарам дъщеря ми от това разбиране, старая се да я науча, че е по-добре нещо да си вземе, като го заслужи сама, а не като ѝ го дадат за награда за красивите очи, но е трудно. :(

03 Май 2015, 14:40

Ваня Стойчева написа:Отсега виждам разни приятелки на дъщеря ми (въпреки че тя е на 14г. и приятелките ѝ са в тази възраст), които се интересуват от по-големи момчета, които могат да им подарят нещо! Не знам в кой момент се възпитава това, не знам как да изкарам дъщеря ми от това разбиране, старая се да я науча, че е по-добре нещо да си вземе, като го заслужи сама, а не като ѝ го дадат за награда за красивите очи, но е трудно. :(

Не знам как ще се справиш с това положение, виждам все по-често сред мои приятели ергени, по 30+ години да им звънят разни девойки на по 16-17 което за мен е странно! о.О

04 Май 2015, 12:43

Не знам що постоянно се интересуват от това какво имат мъжете, явно е останало от време оно да си търсят момък с много ниви и добитък.. ама в наши дни нали искат еманципация ;)

04 Май 2015, 15:50

silver933 написа:Не знам що постоянно се интересуват от това какво имат мъжете, явно е останало от време оно да си търсят момък с много ниви и добитък.. ама в наши дни нали искат еманципация ;)

След като мъжете все още си търсят добро момиче, което да стои вкъщи, да пере, да чисти и да гледа децата и ние сме си в правото да имаме някои претенции за спокоен живот, което не значи, че трябва да се продаваме, а вие да ни купувате като едър добитък. :!:
Добави отговор
Отиди на страница: 1, 2, 3, 4, 5