Споделеното удоволствие - двойно удоволствие. Кулинарни постижения. шивашки талант, градинарски тайни и всичко, с което запълвате свободното си време.
Правила на форума
Добави отговор

Re: Мнения и съвети относно мобилният интернет

08 Дек 2015, 15:05

Сега нета навсякъде е едни и същи, преди години беше гаден, вече е наистина безкраен и доста бърз.

08 Дек 2015, 15:57

Аз съм на мтел от години и използвам техния интернет и съм много доволна. :)

08 Дек 2015, 16:28

Нямаме мобилен интернет, забранила съм го, така поне навън не е необходимо да сстоим на телефоните си,н ито аз имам нито децата.

08 Дек 2015, 18:02

Ваня Стойчева написа:Нямаме мобилен интернет, забранила съм го, така поне навън не е необходимо да сстоим на телефоните си,н ито аз имам нито децата.

М то не е задължително да е на телефон мобилният интернет, но това е добре, въпреки че понякога си има своите предимства. Като се преместихме в Пловдив често се губех, ама си пускам GPSа и лесно се отривах :lol:

09 Дек 2015, 11:18

Мисля, че гпс-а не е свързан с мобилния интернет :Р Тъй че май напразно си го пускала. :lol: :lol: :lol:

09 Дек 2015, 12:18

rabotnata pchela написа:Мисля, че гпс-а не е свързан с мобилния интернет :Р Тъй че май напразно си го пускала. :lol: :lol: :lol:

МНоого ги разбираш :lol: :lol: :lol: Но си е така де, обаче евентуално може да е някаква програма, на която ѝ е трябвал интернет. :)

09 Дек 2015, 14:02

Локумът написа:
rabotnata pchela написа:Мисля, че гпс-а не е свързан с мобилния интернет :Р Тъй че май напразно си го пускала. :lol: :lol: :lol:

МНоого ги разбираш :lol: :lol: :lol: Но си е така де, обаче евентуално може да е някаква програма, на която ѝ е трябвал интернет. :)

Аз например използвам Гугъл мапс, понеже ми е подръка, иначе си има във всеки смартфон разни GPS апове, но не съм ги разглеждала :scratchheadblue:

09 Дек 2015, 16:10

Гуъл мапс имат ли си джипиес? Не е ли само карта? Това не помага при движение, джипиеса показва скоростта, къде си как се движиш, опция си е :)

29 Дек 2015, 16:04

Lollipop написа:Гуъл мапс имат ли си джипиес? Не е ли само карта? Това не помага при движение, джипиеса показва скоростта, къде си как се движиш, опция си е :)

Разбира се, има проследяване, но не е като джипиес, по-скоро е за загубени пешеходци в град като Будапеща, например, такива като мене :lol: :lol:

18 Яну 2016, 15:43

Лошото е, че като с интернет и хаби много батерията, но е някакъв компромосен вариант :)
Добави отговор
Отиди на страница: 1, 2