Споделеното удоволствие - двойно удоволствие. Кулинарни постижения. шивашки талант, градинарски тайни и всичко, с което запълвате свободното си време.
08 Дек 2015, 15:05
Сега нета навсякъде е едни и същи, преди години беше гаден, вече е наистина безкраен и доста бърз.
08 Дек 2015, 15:57
Аз съм на мтел от години и използвам техния интернет и съм много доволна. :)
08 Дек 2015, 16:28
Нямаме мобилен интернет, забранила съм го, така поне навън не е необходимо да сстоим на телефоните си,н ито аз имам нито децата.
08 Дек 2015, 18:02
Ваня Стойчева написа:Нямаме мобилен интернет, забранила съм го, така поне навън не е необходимо да сстоим на телефоните си,н ито аз имам нито децата.
М то не е задължително да е на телефон мобилният интернет, но това е добре, въпреки че понякога си има своите предимства. Като се преместихме в Пловдив често се губех, ама си пускам GPSа и лесно се отривах
09 Дек 2015, 12:18
МНоого ги разбираш

Но си е така де, обаче евентуално може да е някаква програма, на която ѝ е трябвал интернет. :)
09 Дек 2015, 14:02
Локумът написа:МНоого ги разбираш

Но си е така де, обаче евентуално може да е някаква програма, на която ѝ е трябвал интернет. :)
Аз например използвам Гугъл мапс, понеже ми е подръка, иначе си има във всеки смартфон разни GPS апове, но не съм ги разглеждала
09 Дек 2015, 16:10
Гуъл мапс имат ли си джипиес? Не е ли само карта? Това не помага при движение, джипиеса показва скоростта, къде си как се движиш, опция си е :)
29 Дек 2015, 16:04
Lollipop написа:Гуъл мапс имат ли си джипиес? Не е ли само карта? Това не помага при движение, джипиеса показва скоростта, къде си как се движиш, опция си е :)
Разбира се, има проследяване, но не е като джипиес, по-скоро е за загубени пешеходци в град като Будапеща, например, такива като мене
18 Яну 2016, 15:43
Лошото е, че като с интернет и хаби много батерията, но е някакъв компромосен вариант :)