Перфектната класна стая за вашето дете – как си я представяте?

Как възпитаваме детето си, грижи за физическото и душевното му развитие, съвети

Re: Перфектната класна стая за вашето дете – как си я представяте?

Мнениеот kalinka-kuku » 17 Дек 2015, 14:53

Според мен е трудно да се намери баланс, така че да е цветно и приятно, но да не разсейва и да не дразни очите. Май повечето случаи стаите се правят прекалено натрупани, за да има..
Аватар
kalinka-kuku

Мнениеот BeenieGal » 17 Дек 2015, 16:31

marsu написа:Според мен е трудно да се намери баланс, така че да е цветно и приятно, но да не разсейва и да не дразни очите. Май повечето случаи стаите се правят прекалено натрупани, за да има..

Това стимулира според мен, не, че имат особена нужда, децата в днешно време, сякаш голям процент от тях са хиперактивни...
Аватар
BeenieGal

Мнениеот miron » 17 Дек 2015, 17:25

Те може да са хиперактивни, ама пак да блеят като за световно...
miron

Мнениеот LaCoquine » 18 Дек 2015, 10:55

miron написа:Те може да са хиперактивни, ама пак да блеят като за световно...

Трудната концентрация е нормална за хиперактивните деца...
LaCoquine

Мнениеот fawla » 18 Дек 2015, 16:16

От всичко прочетено разбирам, че е ок да е шарено, защото децата и без друго са завеяни и хиперактивни. макар че не мисля, че това понятие се използва много правилно. :) орпавдава всичко.
Аватар
fawla

Мнениеот maminka » 19 Дек 2015, 14:13

fawla написа:От всичко прочетено разбирам, че е ок да е шарено, защото децата и без друго са завеяни и хиперактивни. макар че не мисля, че това понятие се използва много правилно. :) орпавдава всичко.

ако смяташ, че твоето дете ще е ултра фокусирано в бяла стая като в психиатрия - успех, а защо смяташ понятието не е използвано правилно, какво разбираш под хиперактивност, въпреки че има доста и различни проявления това състояние...?
maminka

Мнениеот S_Milenska » 13 Яну 2016, 15:20

maminka написа:
fawla написа:От всичко прочетено разбирам, че е ок да е шарено, защото децата и без друго са завеяни и хиперактивни. макар че не мисля, че това понятие се използва много правилно. :) орпавдава всичко.

ако смяташ, че твоето дете ще е ултра фокусирано в бяла стая като в психиатрия - успех, а защо смяташ понятието не е използвано правилно, какво разбираш под хиперактивност, въпреки че има доста и различни проявления това състояние...?

Няма да е фокусирано в дъската, но ако около дъската има околко 300 интересни рисунки шансът да погледне там е още по-малък. Едно е да има всичко в граници, друго е да става прекалено!
Аватар
S_Milenska

Мнениеот Pipilota » 19 Яну 2016, 10:53

Класната стая трябва да е приветлива и свежа, да има хубави неща, да е красива, и все пак около дъската ад е достатъчно изчистена, за да не броят калинките накацали по дърветата. :mrgreen:
kukuvicac
Аватар
Pipilota

Мнениеот klara » 29 Яну 2016, 12:20

Децата много се кефят на всякакви украси - човечета, плодчета, топки било от хартия или друг материал. И да е цветно, много цветове! :smile:
klara

Мнениеот mix_twix » 29 Яну 2016, 12:40

klara написа:Децата много се кефят на всякакви украси - човечета, плодчета, топки било от хартия или друг материал. И да е цветно, много цветове! :smile:

Като всяко дете на шаренко се радват. :) Едно време класните ни стаи бяха като килийни училища, сега е като цирк. :mrgreen:
Аватар
mix_twix

ПредишнаСледваща

Назад към Възпитание, грижа и съвети