Правила на форума
Добави отговор

Мислите ли, че менюто ни може да промени и гърдите ни?

17 Юли 2014, 11:39

Не мисля, че нещо може да се направи в полза на малкият бюст, т.е. за увеличаването му, като изключим пластичната хирургия, но сега я изключваме.

Става дума, че четох, че гърдите могат да бъдат променени само като променим и менюто си. Така всичко беше отнесено до хормоналният баланс в тялото на жената, с две думи трябва да спрем да ядем храни, които увеличават тестостерона и да променим менюто, съответно и гърдите си в посока увеличаване на естрогена в организма ни.

Така аз хубаво го разбрах, що-годе го обясних, ама как да го изпълня :? :mrgreen: мислите ли, че би имало ползотворен ефект върху малките гърди една промяна в менюто и какво по-точно трябва да бъде така, че да си набавим необходимото?

Re: Мислите ли, че менюто ни може да промени и гърдите ни?

17 Юли 2014, 11:46

Да бе, чела съм го това ама шансът да се случи си е съвсем минимален, до колко зная повече зърнени храни, както зелето и морковите, ама не знам кой би възложил големи надежди на това :D

17 Юли 2014, 13:26

ако беше вярно трябваше в пъти да съм задминала Памела :D не, че не правих опити докато бях бременна :lol: :lol: :lol:

09 Яну 2015, 18:08

Бозата нали казват, че помага за голям бюст, обаче да ви кажа не вярвам, жена ми доста боза пие, ама файда няма. :mrgreen:

06 Апр 2015, 13:34

Колкото и боза мекици и пици да изядете, надали ще имат по-голям бюст. Евентуално, ако за промяна на менюто се счита да понапълнеете, то тогава бюста ви няма да остане безучастен! :mrgreen: :lol: :lol:

06 Апр 2015, 13:45

Ехе, ако ставаше нямаше да има плоски момичета, всички щяха да са много пищни :)

07 Апр 2015, 10:30

:lol: :lol: :lol: мисля, че само силикон може да оправи това положение. ;)

07 Апр 2015, 12:25

Бих си уголемия бюста с ядене, но това става и като кача 5-10кг, така се уголемявам от всякъде! :lol:

07 Апр 2015, 13:12

Да, пиле и боровинки и ще имате с един номер по-голям бюст за едно лято, не забравяйте и за бозата ;)

07 Апр 2015, 14:00

Наистина ли може?! Какви храни трябва да се ядат, бих искала да си помогна малко в растежа на гърдите ;)))
Добави отговор
Отиди на страница: 1, 2