Slavena написа:по-добре е да си осиновяват деца, отколкото да си правят изкуствено такива, аз не го приемам !
Rali_hr написа:Въпрос на личен избор, нали така!Някои просто решават по-късно да имат деца и тогава се получава така, че вече не им е лесно да заченат и се налагат такива процедури!
puhcheto написа:Rali_hr написа:Въпрос на личен избор, нали така!Някои просто решават по-късно да имат деца и тогава се получава така, че вече не им е лесно да заченат и се налагат такива процедури!
Ами какво лошо има в това да се раждат инвитро бебета, при положение, че хората са измислили начин...
Anka написа:Slavena написа:по-добре е да си осиновяват деца, отколкото да си правят изкуствено такива, аз не го приемам !
Щото говориш глупости, затова не го приемаш. Аз не бих осиновила дете, ако мога да имам мое, въпреки и сложното заплождане!
Slavena написа:Anka написа:Slavena написа:по-добре е да си осиновяват деца, отколкото да си правят изкуствено такива, аз не го приемам !
Щото говориш глупости, затова не го приемаш. Аз не бих осиновила дете, ако мога да имам мое, въпреки и сложното заплождане!
Не е редно след като Господ е казал, че някой не може да има дете!
Lisica написа:Да, щеше да е хубаво, ако лекарите нямат никаква работа във всяка една сфера, но не се получава.
Назад към Актуални теми, новини, идеи и въпроси
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта