Вие коментирате новините и събитията от страната и чужбина!Имате въпроси за това или онова? Светът е по-различен, когато има поне още една гледна точка.
Правила на форума
Добави отговор

Re: На какво се дължи бума на ин витро бебетата, според вас?

26 Яну 2015, 17:44

по-добре е да си осиновяват деца, отколкото да си правят изкуствено такива, аз не го приемам !

10 Авг 2015, 08:32

Slavena написа:по-добре е да си осиновяват деца, отколкото да си правят изкуствено такива, аз не го приемам !

Щото говориш глупости, затова не го приемаш. Аз не бих осиновила дете, ако мога да имам мое, въпреки и сложното заплождане!

10 Авг 2015, 09:35

Най-тъжното е, че се налагат подобни дейстия да се предприемат, все повече хора не могат да има деца по естествен път, не знам направо нашите деца дали ще се справят с размножаването, като се има предвид колко нездравословен живот водят още от деца. :(

10 Авг 2015, 16:42

Въпрос на личен избор, нали така! :) Някои просто решават по-късно да имат деца и тогава се получава така, че вече не им е лесно да заченат и се налагат такива процедури!

26 Авг 2015, 13:52

Rali_hr написа:Въпрос на личен избор, нали така! :) Някои просто решават по-късно да имат деца и тогава се получава така, че вече не им е лесно да заченат и се налагат такива процедури!

Ами какво лошо има в това да се раждат инвитро бебета, при положение, че хората са измислили начин...

03 Сеп 2015, 11:44

puhcheto написа:
Rali_hr написа:Въпрос на личен избор, нали така! :) Някои просто решават по-късно да имат деца и тогава се получава така, че вече не им е лесно да заченат и се налагат такива процедури!

Ами какво лошо има в това да се раждат инвитро бебета, при положение, че хората са измислили начин...

Лошо е разбира се, имам предвид, че е лошо, че толкова често се срещат хора с проблеми и се налагат такива процедури!

03 Сеп 2015, 12:10

Да, щеше да е хубаво, ако лекарите нямат никаква работа във всяка една сфера, но не се получава. :(

03 Сеп 2015, 15:42

Anka написа:
Slavena написа:по-добре е да си осиновяват деца, отколкото да си правят изкуствено такива, аз не го приемам !

Щото говориш глупости, затова не го приемаш. Аз не бих осиновила дете, ако мога да имам мое, въпреки и сложното заплождане!

Не е редно след като Господ е казал, че някой не може да има дете!

04 Сеп 2015, 14:04

Slavena написа:
Anka написа:

Не е редно след като Господ е казал, че някой не може да има дете!

Много остаряло мислене е това, Славенче. След като Господ е създал човека толкова разумен и с голям потенциал, то защо да го ограничаваме по няккъв начин. По твоята логика не бива изобщо да се лекуваме, защото е противоестествено!

23 Сеп 2015, 15:04

Lisica написа:Да, щеше да е хубаво, ако лекарите нямат никаква работа във всяка една сфера, но не се получава. :(

Така е, предполагам, че за тях това е хубав ден никой да няма. :( Тъжно е разбира се, че има много млади хора с репродуктивни проблеми. Бих се радвала, ако нямаше нужда от инвитро процедури.
Добави отговор
Отиди на страница: 1, 2, 3, 4