Полезни съвети и практични идеи за дома и градината
10 Авг 2015, 07:56
Бе отглеждането на животно не е за всеки, това е да се откажеш от материалното, в името на няколко косъма, но кой го иска? Хората обичат да им е чисто, педантично, да няма никой, да са сами и да им е абсолютно чисто а и да не полагат никакви грижи за друг, освен за собствения си г**.
11 Авг 2015, 14:29
A не е ли възможно да се научи животното къде да си спи и къде да си остри ноктите, мисля че с добро възпитание няма да имате проблеми нито с мебелите, нито с каквито и да е било бели из къщи. Дори има училища за кучета, така че прсото трябва малко желание
11 Авг 2015, 15:34
marsu написа:A не е ли възможно да се научи животното къде да си спи и къде да си остри ноктите, мисля че с добро възпитание няма да имате проблеми нито с мебелите, нито с каквито и да е било бели из къщи. Дори има училища за кучета, така че прсото трябва малко желание
Да това е добра идея, но ако хвърчат косми навсякъде пак е трудно, макар че има толкова много четки за козина, които могат да свършат чудесна работа !:)
21 Авг 2015, 16:40
Jully написа:marsu написа:A не е ли възможно да се научи животното къде да си спи и къде да си остри ноктите, мисля че с добро възпитание няма да имате проблеми нито с мебелите, нито с каквито и да е било бели из къщи. Дори има училища за кучета, така че прсото трябва малко желание
Да това е добра идея, но ако хвърчат косми навсякъде пак е трудно, макар че има толкова много четки за козина, които могат да свършат чудесна работа !:)
С кучетата не е така, веднъж като се възпита от там нататък няма много ядове, но пак зависи и от породата и от много други неща, що се отнася до котките далеч не е така, пак е до характер, но всеки си прави каквото и където си знае
03 Сеп 2015, 14:57
Не мисля, че е така както кучетата, така и котките с еучат къде да си вършат работите и не създават проблеми!
04 Сеп 2015, 09:49
Точно мои роднини ми се похвалиха, че са си взели котки, имат практика, като поотрасне животното и им омръзне да го изпращат на село, сега се чудя дали пак ще стане така.

Посъветвах ги да си вземат нещо, на което да си остри ноктите, че скоро правиха ремонт..
11 Сеп 2015, 11:51
Такива много ги мразя, след като не са готови да гледат някое животно, защо изобщо го вземат и после ангажират някой друг с него, не намирам логика изобщо.
11 Сеп 2015, 14:21
Mon_ton написа:Такива много ги мразя, след като не са готови да гледат някое животно, защо изобщо го вземат и после ангажират някой друг с него, не намирам логика изобщо.

О, такива хич не са единици, но поне ще замине животното на село, макар че там колко ли ще се гледа, пак си е натиряне на животното навън, с тази разлика, че ще има храна от време на време...
12 Сеп 2015, 08:26
Аз не знам такива хора защо изобщо си вземат домашни любимци и на какво точно учат децата си? Че е ок да захвърлиш всичко, когато ти омръзне, стига да го занесеш на място, на което имаш познати?

Е може да го метнеш и на улицата, в квартал на приятели..
12 Сеп 2015, 09:11
О, ние вече започнахме да им казваме, че очакваме скоро котката да бъде захвърлена, става им неприятно, ама се опитват да се изкарат, че това е точно така и точно правилното според тях...