19 Ное 2015, 12:34
20 Ное 2015, 21:22
silver933 написа:Ми аз използвам, особено след като свърша фитнес, не мога да тръгна вмирисан на какво ли не. Няма начин да не използвам подобни неща.
23 Ное 2015, 13:57
Михаил Вълков написа:silver933 написа:Ми аз използвам, особено след като свърша фитнес, не мога да тръгна вмирисан на какво ли не. Няма начин да не използвам подобни неща.
Има начин. Когато организмът е здрав и задоволен с вода и соли, потта няма миризма. Задоволяването става с два вида изотонична вода - натриева и калиева. Натриевата вода съдържа една изравнена кафена лъжичка сода бикарбонат и същото количество готварска или профилактична сол в една чаша вода от 250 мл. Тъй като е алкална, тази вода не бива да се пие по време на хранене.
Калиевата вода съдържа една изравнена кафена лъжичка калиев карбонат и същото количество лимонена киселина. Чашата не се пълни догоре с вода за да не прелее от образувания въглероден двуокис. След като кипенето свърши, опитва се на вкус. Той трябва да се нагласи леко кисел с добавяне на още малко киселина. Накрая се долива догоре със студена вода или кубчета лед ако смятате, че разтворът е топъл.
Организмът е задоволен с вода когато урината за денонощие е над 26 мл/кг. Тази стойност е малка ако консумирате кафе и алкохол защото организмът се нуждае от повече вода за да се отърве от вредни вещества.
23 Ное 2015, 13:58
29 Яну 2016, 15:48
30 Мар 2016, 14:37
black написа:От години не ползвам дезодоранти! Имам чувството, че след 1 час все едно не съм се пръскал.
30 Мар 2016, 14:48
30 Мар 2016, 15:01
30 Мар 2016, 15:42
rabotnata pchela написа:От както прочетох, че рол-оните били едни от най-опасните избори за под мишниците, защото благодарение на тях доста се напрягат лимфните възли много се притесних и сега се чудя какво да използвам. Бях чула за тея дездоранти камък, тук от форума, но не съм виждала да си купя. Надявам се, че ще има ефект с тях, защото напоследък избягвам да ползвам друго, освен парфюм и вече имам чувството, че толкова воня, че на хората им прави впечатление.