Пълна свобода за силния пол - всички теми, които вълнуват истинския мъж, без табута и критични женски коментари.
10 Мар 2015, 11:58
Повярвай ми, случвало ми се е да си взимам дезодоранти, които имат много натрапчив мирис, като добавя парфюма и се появи все пак някаква миризма от потта и... става много зле. Затова сега искам да пробвам с нещо без никакъв аромат.
10 Мар 2015, 12:19
Alexandrina написа:Повярвай ми, случвало ми се е да си взимам дезодоранти, които имат много натрапчив мирис, като добавя парфюма и се появи все пак някаква миризма от потта и... става много зле. Затова сега искам да пробвам с нещо без никакъв аромат.
Има ли такива без аромат,

особено от мъжките серии, поне досега не съм срещала

освен този минералния дезодорант
10 Мар 2015, 16:18
доволен съм от дезодоранта на Str8, но ако се появи нещо без миризма и аз бих го пробвал.
10 Мар 2015, 17:26
Мъжът ми ползва само стикове на Адидас, много е доволен от тях
11 Мар 2015, 13:14
moni.sparrow написа:Alexandrina написа:Повярвай ми, случвало ми се е да си взимам дезодоранти, които имат много натрапчив мирис, като добавя парфюма и се появи все пак някаква миризма от потта и... става много зле. Затова сега искам да пробвам с нещо без никакъв аромат.
Има ли такива без аромат,

особено от мъжките серии, поне досега не съм срещала

освен този минералния дезодорант

Има някакви нови сега с пробиотици, унищожават бактериите, нещо такова. За женска серия говоря, с мъжките нямам опит.
16 Мар 2015, 17:29
Ми стик, какво да ползвам и гледам да не се изморявам много, за да не се потя
25 Май 2017, 15:01
Тялото не може да се спре да не се поти, то си се поти. Използвам нещо, което да ароматизира, доволен съм от рол-оните на адидас.
25 Май 2017, 15:45
Използвам различни рол-они, ароматизатори и всякакви подобни парфюми. Не съм забелязал, че нещо конкретно трябва да се използва да се спре изпотяването.
16 Май 2018, 15:46
И аз си ползвам стикове, редовно, даже съм имал прпоблем със запушване на порите, тъй че определено действат тея неща.