Любими рецепти, интересни вариации, модерни ястия, съвети при готвене
Правила на форума
Добави отговор

Re: Съществува ли рецепта за гювечета или всички импровизираме?

13 Апр 2017, 15:51

Anka написа:Импровизациите в гювече са най-готини. :mrgreen: Аз си направих преди няколко дни с кашкавал, сирене, яйце, чушка, домати и луканка. :) много вкусни станаха!

Ето нещо такова и аз искам да си хапна, но никой у нас не ме подкрепя за такава манджа... или със суджук! Не ги знам какви са такива моите, но туй май няма да го ядат.

14 Апр 2017, 12:17

rabotnata pchela написа:
Anka написа:Импровизациите в гювече са най-готини. :mrgreen: Аз си направих преди няколко дни с кашкавал, сирене, яйце, чушка, домати и луканка. :) много вкусни станаха!

Ето нещо такова и аз искам да си хапна, но никой у нас не ме подкрепя за такава манджа... или със суджук! Не ги знам какви са такива моите, но туй май няма да го ядат.

ЮСупер си го измислила! На мен това си ми прилича на гювече по тракийски май беше! :)) То с тези имена, тракийско, шопско сирене, иди го разбери. мисля, че тракийското беше с месо - суджук или луканка. :roll:

26 Яну 2018, 11:58

Аз винаги импровизирам, даже снощи готвих гювечета. Имах малко суджук останал. Сложих няколко резена домати, няколко розички карфиол, суджука, парченца сирене, малко кашкавал, запекох за 30 минути и чукнах по едно яйце. Облизахме си пръстите. :mrgreen:

12 Апр 2018, 16:21

Много обичам гювечета, а от кога не съм готвила, може би скоро трябва да направя!
Обичам ги с някаква наденица по-пикантна, малко кашкавал, сирене, чушка и домат, накрая задължително яйце.
Друг вариант, традиционен в моето семейство е картофи, моркови, повече лук, месо запича се и накрая отново се чукват яйцата.
Добави отговор
Отиди на страница: 1, 2