Lisica написа:Надявам се, че не сте пропуснали бирата и студения чай, това са ми любимите летни питиета
Да не се пропусна кай-важното. Но алкохолните напитки не са много добра опция за справяне с жегата и дехидратацията.

Lisica написа:Надявам се, че не сте пропуснали бирата и студения чай, това са ми любимите летни питиета
marsu написа:Лятото страшно много вода с лимон, лед и мента изпих, както и сок от диня, страхотно просто, разбира се с много лед!
Monika_Spasova написа:marsu написа:Лятото страшно много вода с лимон, лед и мента изпих, както и сок от диня, страхотно просто, разбира се с много лед!
Звучи вкусно и свежо, ама хич не си падам по миризлиза вода, а толкова ме изкушава и на вид и само като си го представя, обаче тцъъък!
fawla написа:Айрянът е много подходящ, защото нормализира и кръвното много добре, което е супер направо!
Lollipop написа:fawla написа:Айрянът е много подходящ, защото нормализира и кръвното много добре, което е супер направо!
Да и аз много го обичам, както и фрешовете, макар че повишават кръвната захар много бързо
Назад към Рецепти и полезни съвети
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 2 госта