Любими рецепти, интересни вариации, модерни ястия, съвети при готвене
06 Юни 2016, 13:56
И аз, но ако си го приготвя аз. Купешките са пълни със захар.
06 Юни 2016, 14:11
Neven498 написа:И аз, но ако си го приготвя аз. Купешките са пълни със захар.
Кой ти е любимият? Аз предпочитам да си го подсладя с мед, макар че трудничко се разтваря, но с малко упоритост става

.
08 Юни 2016, 14:47
Аз карам на безалкохолни, най-вече кока-кола, а вечер се отпускам с ракийка и салатка. Класика в жанра

.
08 Юни 2016, 15:52
black написа:Аз карам на безалкохолни, най-вече кока-кола, а вечер се отпускам с ракийка и салатка. Класика в жанра

.
Ужасен избор, има в колата много кофеин и хич не е добър избор за през деня, особено в жегите. Най-добре да се пие вода или айран, чай също :)
15 Юни 2016, 12:35
То изобщо безалкохолните са много лош избор. Карат те повече да ожадняваш, отколкото да утоляват жаждата ти.
08 Юли 2016, 16:09
lini_leni написа:То изобщо безалкохолните са много лош избор. Карат те повече да ожадняваш, отколкото да утоляват жаждата ти.
и съсипват бъбреците тотално....
08 Юли 2016, 16:25
По-добре да си правим сами соковете, фрешовете и коктейлите

. Плодове каквито и колкото искаш.
11 Юли 2016, 15:31
За лятото аз сякаш се чувствам най-добре като си пия айрян, макар че и студените напитки пак си ми действат супер ;)
14 Юли 2016, 12:10
Много слади напитки не е хубаво. Без да се усетим поглъщаме куп захар и калории, а после и си хапваме ..
14 Юли 2016, 12:14
Neven498 написа:Много слади напитки не е хубаво. Без да се усетим поглъщаме куп захар и калории, а после и си хапваме ..
Ооо, ако са изкуствени да, но какъв е проблемът да се нареже една праскова, малко диня, мента, джинджифил и да се залее с вода и така да се пие, истински кеф!