penelopa написа:Дрехите много попиват миризмата и миришат като се напръскаш върху тях. Някои хора направо се къпят с паефюмите, не може да се диша около тях .
На мен много ми харесва, когато мина покрай някой човек и след него остава аромат на парфюма му, а аз лично не знам как се постига този ефект, пък не знам къпане ли е или друго.
Monika_Spasova за къпането е ясно, парфюм се нанася на чиста кожа. а за деликатната "диря" си зависи и от качеството. но все пак, не е много хубаво да отваря периметър с натрапчивост, така че внимание с количествата :).
Деликатната диря и на мен ми харесва, създава едно приятно усещанае на чистота и сексапил, но и аз не мога да го постигна, може би не вземам достатъчно качествени парфюми.
Не искам просто да живея - искам първо да обичам, а между другото да живея!
Приятно е наистина, но ако си вземете скъп парфюм и не пестите парички, може да постигнете тази диря! Само слагането на парфюма в областта на ръцете, и зад ушите е достатъчно, за да миришете прекрасно целия ден!
Ментетата могат да докарат близък аромат, но след половин час няма и следа от тях, понеже си спестяват от скъпите компоненти, от които зависи аромата да се запазва.