13 Яну 2015, 13:42
13 Яну 2015, 14:18
13 Яну 2015, 15:00
13 Яну 2015, 15:27
13 Яну 2015, 15:40
09 Сеп 2015, 10:59
Snejna написа:Аз го предпочитам замразен, точно защото оставя по-твърд и не се разкашва, а и не променя зеления си цвят, вкусово разбира се не ми харесва, него го вземам за гости, да им е красиво.![]()
![]()
09 Сеп 2015, 15:50
Krum написа:Snejna написа:Аз го предпочитам замразен, точно защото оставя по-твърд и не се разкашва, а и не променя зеления си цвят, вкусово разбира се не ми харесва, него го вземам за гости, да им е красиво.![]()
![]()
хахахаха И повече д ане идват, нали? Вианги съм се чудил как готвят с тоя зелен замразен грах, той остава твърд и противен ..