Най-вкусните хапки, които можете да ми предложите?

Любими рецепти, интересни вариации, модерни ястия, съвети при готвене

Най-вкусните хапки, които можете да ми предложите?

Мнениеот annydance » 06 Авг 2014, 11:11

Най-вкусната вечеря за мен са хапките, обожавам ги. Обикновено обаче са, или пилешки, или кашкавалени, а може и със сирене и започна доста да ми омръзват.

За сметка на това, всяка свободна вечер, в която ми се отдаде възможност да си правя хапки не пропускам. Имам нужда, обаче от предложения за най-вкусните хапки, които правите, трябва малко да разнообразя менюто от пилето, кашкавала и сиренето.

Да ви кажа не съм чувала зеленчукови хапки, но може и да има такива, просто да не зная, ще ми е интересно да пробвам да ги приготвя и съответно след това да опитам какво съм сътворила.
Много се надявам някой да ми помогне с рецепти или да сподели за най-вкусните хапки, които се сеща :) ;)
annydance

Re: Най-вкусните хапки, които можете да ми предложите?

Мнениеот PasDeDeux » 06 Авг 2014, 11:21

В студентските години и аз много обичах да се глезя с хапки, когато имах време и мерак за това де, но една рецепта ми стана любима за зеленчукови хапки по индийски -
3 картофа се стържат заедно с половин кочан цветно зеле (може и без него ако нямаш), посоляваш, слагаш 1 ч.л. куркурма, половин - къри, черен пипер, магданоз, изсипваш и 1 ч.ч. брашно, след това бъркаш оформяш и пържиш, не е трудно, а е много вкусно, аз обикновено си пресовам и 2 скилидки чесън ;)
PasDeDeux

Мнениеот Kaya » 08 Дек 2014, 12:24

Да, картофите стават също на хапки, пък и сиренови хапки да си направите стават много вкусни :)
Ако си знаете цената, значи се е налагало да я казвате на някого.
Аватар
Kaya

Мнениеот S_Milenska » 07 Яну 2015, 10:43

Тези индийски хапки много вкусни изглеждат обаче. Аз обичам хапки, но за съжаление не ми остава време или по-скоро нямам желание да си правя хапки :)
Аватар
S_Milenska

Мнениеот Krum » 07 Яну 2015, 12:03

Обичам и аз много хапките, скоро ядох едни с шунка и кашкавал панирани, много вкусни бяха!
Аватар
Krum

Мнениеот S_Milenska » 08 Яну 2015, 14:00

Krum написа:Обичам и аз много хапките, скоро ядох едни с шунка и кашкавал панирани, много вкусни бяха!

И ние хапвахме на нова година такива, бяха много готини, други хапки, които могат да се направят за цариградски кюфтенца :)
Аватар
S_Milenska

Назад към Рецепти и полезни съвети