Как да разнообразя кухнята си така, че да стане по-уютна?

Полезни съвети и практични идеи за дома и градината

Как да разнообразя кухнята си така, че да стане по-уютна?

Мнениеот mimeto90 » 14 Авг 2014, 14:50

Преместих се да живея преди известно време при гаджето ми. Все още ми е доста странно, не се чувствам вкъщи, всичко е доста скълцано, не е направено като дом, а по-скоро като "след малко се изнасям" :D искам да внеса повече уют и мисля, че единственото място, където мога да направя това е в кухнята.

Искам да бъде, хем практична, хем уютна цветна и няколко идеи по-забавна! Надявам се да ми дадете предложения как да постигна това, като направя някои дребни детайли, а не да подменя цялата кухня, колкото да я освежа! :idea:
incredibly-charming-and-cozy-home-2.jpg
incredibly-charming-and-cozy-home-2.jpg (73 KiB) Прегледано 1423 пъти

Тази кухня ми е фаворит, но ще съм щастлива, ако ме подсетите по какъв начин мога да постигна подобен ефект и в спалнята!
mimeto90

Re: Как да разнообразя кухнята си така, че да стане по-уютна?

Мнениеот maminka » 14 Авг 2014, 14:57

като начало можеш да започнеш с претърсване на изостанали вещи из къщата, със сигурност ще влезе нещо в употреба, особено след като го минеш с една ръка боя от основния цвят в кухнята. Можеш да опиташ да разнообразиш хладилника, да сложиш магнитчета или лепенки по него :idea:
maminka

Мнениеот LaCoquine » 15 Авг 2014, 09:42

Защо не пробваш да направиш кутийки за хладилника с магнитче, в които да стоят бележки и моливи, например :roll: много ми хареса като идея, скоро го направих и вкъщи, сега поне хлапето не ме преследва да му давам листове и моливи, просто знае къде има ;)
LaCoquine

Мнениеот Kremiliya » 29 Апр 2015, 14:14

maminka написа:като начало можеш да започнеш с претърсване на изостанали вещи из къщата, със сигурност ще влезе нещо в употреба, особено след като го минеш с една ръка боя от основния цвят в кухнята. Можеш да опиташ да разнообразиш хладилника, да сложиш магнитчета или лепенки по него :idea:

:mrgreen: Много мразя да е налапен хладилника, направо изтрпвам от идеята! :!: :!: :!:
Аватар
Kremiliya

Мнениеот niya_mazova » 30 Апр 2015, 12:57

Нашата кухня е доста цветна и мъжът ми като сменя гумите с летни го накарах да ми ги запази, та едната я направих на стол, доста добре се получи и мъжът ми й се зарадва, сега докато готвя, той стои кукнал на нея :D
niya_mazova

Мнениеот Kremiliya » 30 Апр 2015, 14:22

niya_mazova написа:Нашата кухня е доста цветна и мъжът ми като сменя гумите с летни го накарах да ми ги запази, та едната я направих на стол, доста добре се получи и мъжът ми й се зарадва, сега докато готвя, той стои кукнал на нея :D

Брей, много готино! :)) Но не е ли много ниско? :roll:
Аватар
Kremiliya

Мнениеот Fancy » 14 Май 2015, 13:02

Kremiliya написа:
niya_mazova написа:Нашата кухня е доста цветна и мъжът ми като сменя гумите с летни го накарах да ми ги запази, та едната я направих на стол, доста добре се получи и мъжът ми й се зарадва, сега докато готвя, той стои кукнал на нея :D

Брей, много готино! :)) Но не е ли много ниско? :roll:

Е, със сигурност, но едва ли го ползват за стол за трапезарията, а по-скоро за нещо като табуретка :D
Fancy

Мнениеот gomez123 » 20 Май 2015, 17:24

Мисля, че няколко саксии с красиви цветя винаги вършат добра работа за уюта на дома, като може да ги сложиш върху готин цветарник и това допълнително да освежи и да направи обстановката още по-приятна :idea:
gomez123

Мнениеот Pipilota » 21 Май 2015, 09:48

Освен цветята, готино подредените подправки в бурканчета, солници, спагети дори подредено и всичко останало са много приятни. :) С хубав кът за хранене е още по-приятно!
kukuvicac
Аватар
Pipilota

Мнениеот Bambaa » 23 Май 2015, 22:56

Според мен е достатъчно да се подберат достатъчно пасващи цветове на всичко това, за да се създаде достатъчно уют, независимо дали е кухня или всекидневна
Аватар
Bambaa

Следваща

Назад към За дома – съвети и идеи