Споделеното удоволствие - двойно удоволствие. Кулинарни постижения. шивашки талант, градинарски тайни и всичко, с което запълвате свободното си време.
Правила на форума
Добави отговор

Как мога да оползотворя старите дънки?

14 Авг 2014, 15:52

Вчера разчиствах стари зимни и летни дрехи вкъщи и открих толкова чифтове дънки, че лошо ми стана. Някои от тях са купувани преди да се омъжа, вече демоде, други са адски износени, но не зная какво да ги правя!

Преди си шиех чанти от старите дънки, но в този случай мога да изшия цели туристически раници :mrgreen: :mrgreen:

Видях ето тази идея, но не съм толкова добър шивач, за да направя чак такава чудесия :|
danki.jpg
danki.jpg (14.97 KiB) Прегледано 2885 пъти

Имате ли идея как мога да оползотворя старите дънки? :?

Re: Как мога да оползотворя старите дънки?

14 Авг 2014, 15:56

Защо не пробваш да ги разпориш и ушиеш мечета или някакви кукли за детски изграчки, ще ти трябва само малко вата или дунапрен за запълване и готово! :idea: Друго по-лесно е да ушиеш възглавнички в каквито размери и форми се сетиш ;) ако имаш момиченце може на правиш за куклите легло и възглавнички за него ;)

15 Авг 2014, 11:11

Не съм го правила, но знам, че могат да се получат доста добри килимчета от стари дънки, стига да се нарежат на ленти. Първоначално може да опиташ с нещо по-малко, като подложка за чаша, а след това и с по-мащабни неща да се заемеш

24 Ное 2014, 17:48

Може да ги направиш на къси панталонки и да ги носиш, тази година бяха много модерни, знам, че и чанта може да се направи от тях :)

12 Яну 2015, 16:46

Старите ми дънки обикновено ги хвърлям, защото ги нося супер много - дори и вкъщи :)

12 Яну 2015, 17:28

Аз си правя от тях чанти и си събирам различни боклуци из вътре. :lol:

19 Яну 2015, 12:53

Не бих ги ползвала за нищо честно да ви акжа, най-много чанта да си направя, не можете ли да си ги носите вкъщи, после да си ги направите на къси дънки? :mrgreen:

20 Яну 2015, 18:07

На диван изглежда много яко, аз обаче ги хвърлям, после ромите ги гледам, че се чувстват като на мол.

21 Яну 2015, 15:42

Хвърлям ги, какво да ги правя, аз ги нося докато се разкъсат целите, дори си ги правя на къси гащи за вкъщи, когато вече не мога да ги ползвам за нищо - в коша. :)

21 Юли 2015, 13:19

Гледах много готини идеи да се направят на чанти, добре ама все си е парцаливо и износено. Има хора, които плета от тях такива.. не знам как се наричат и се слагат в тях саксии да висят от тавана.
Добави отговор
Отиди на страница: 1, 2, 3