06 Юли 2015, 10:56
06 Юли 2015, 12:34
mix_twix написа:Много обичам хималайската сол, много по-вкусна и с много по-различен вкус от силния вкус на йодираната сол.
06 Окт 2015, 12:07
06 Окт 2015, 14:20
07 Окт 2015, 10:35
07 Окт 2015, 10:57
Pipilota написа:Честно да ви кажа, напълно съм убедена, че обикновената йодирана сол е адски вредна. От друга страна, ако ограничите количестовото на солта, то със сигурност ще свалите и малко излишни килограми. Като ограничите, имам предвид околчателно спрете със солта. Да в началото е странно, но с няколко дни се приучаваш да ядеш такава храна и ти се струва дори по-вкусна.
07 Окт 2015, 13:10
dinkog написа:Разбира се, че има значение. хубавата качествена сол, като хималайската, в умерени количества е супер полезна, съдържа страшно много полезни вещества и минерали! Най-малкото и сега се осланяйте на принципа на цената - 1кг. хималайска сол е 6лв., докато килограм обикновена сол е стотинки!
07 Окт 2015, 14:00
donni написа:Pipilota написа:Честно да ви кажа, напълно съм убедена, че обикновената йодирана сол е адски вредна. От друга страна, ако ограничите количестовото на солта, то със сигурност ще свалите и малко излишни килограми. Като ограничите, имам предвид околчателно спрете със солта. Да в началото е странно, но с няколко дни се приучаваш да ядеш такава храна и ти се струва дори по-вкусна.
Така е, плюс, че в маслини, сирена и подобни има толкова сол, че няма как да ви се наложи да подправяте и ястията, но сега като го пиша и на мен ми е странно, как бих могла да се откажа от солта изцяло
07 Окт 2015, 22:41
08 Окт 2015, 06:22