Любими рецепти, интересни вариации, модерни ястия, съвети при готвене
Правила на форума
Добави отговор

Re: Любими рецепти с печени чушки?

29 Апр 2015, 06:56

Не забравяйте и за любимите ни разновидности на гювеч - с чушка (колкото повече, толкова повече), картоф, морков, грах! :)

29 Апр 2015, 11:44

Много ми се хапват печени чушки, а да си призная, тази година са направо деликатес за нас, пазим още 2 торбички от зимата и се чудя по колко вкусен начин да ги направя и май ще е чушка бюрек, че ми е любима, но не се справям много добре с готвенето ѝ, дайте предложения! :)

29 Апр 2015, 12:06

Самият Фрамар под темата ми предлага кюфтета от печени чушки, сирене и зелен лук. Ах, как звучи 8-)

29 Апр 2015, 14:23

renetka написа:Самият Фрамар под темата ми предлага кюфтета от печени чушки, сирене и зелен лук. Ах, как звучи 8-)

:P Забелязали ли сте, че най-вкусните летни манджи за пържени? Пържени кюфтета, пържени тиквички, пържени картофи! :roll: Всичко това е АНТИ-добрата фигура. :mrgreen:

29 Апр 2015, 14:57

Malina написа:
renetka написа:Самият Фрамар под темата ми предлага кюфтета от печени чушки, сирене и зелен лук. Ах, как звучи 8-)

:P Забелязали ли сте, че най-вкусните летни манджи за пържени? Пържени кюфтета, пържени тиквички, пържени картофи! :roll: Всичко това е АНТИ-добрата фигура. :mrgreen:

Но и кюфтетата и тиквичките може да ги направиш печени ;)

29 Апр 2015, 16:07

Е, да но пък пържени са най-вкусни! :(

30 Апр 2015, 10:14

Lili_pili написа:Е, да но пък пържени са най-вкусни! :(

Е няма пълно щастие! И на мен са ми най-вкусни, макар че пържените тиквички често стават по-мазни от необходимото. :mrgreen:

30 Апр 2015, 11:52

изглеждат много хрупкави, сега ги отворих! :)

30 Апр 2015, 13:50

renetka написа:
Malina написа:

Но и кюфтетата и тиквичките може да ги направиш печени ;)

Разбира се, но тук говорим за най-вкусните! :)

04 Май 2015, 13:27

Malina написа:Разбира се, но тук говорим за най-вкусните! :)

Ми не знам. Явно си зависи от човека, защото мен ми е по-вкусно като не е пържено...най-малкото от пържено след това страдама :)
Добави отговор
Отиди на страница: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 15