renetka написа:Катък може и със зелени. Каквото правя с червени, правя и със зелени
Бла, те са гадни зелените чушки, червените са друга работа!

renetka написа:Катък може и със зелени. Каквото правя с червени, правя и със зелени
mix_twix написа:renetka написа:Катък може и със зелени. Каквото правя с червени, правя и със зелени
Бла, те са гадни зелените чушки, червените са друга работа!
И аз харесвам повече червените, зелените са с много силен вкус на чушки..mix_twix написа:Бла, те са гадни зелените чушки, червените са друга работа!
Lisica написа:И аз харесвам повече червените, зелените са с много силен вкус на чушки..mix_twix написа:Бла, те са гадни зелените чушки, червените са друга работа!
Andrey написа:да, не всеки обича чушки с вкус на чушка, аз също харесвам повече червените, то май повечето сме така, освен върлите почитатели на чушката
renetka написа:Lisica написа:И аз харесвам повече червените, зелените са с много силен вкус на чушки..mix_twix написа:Бла, те са гадни зелените чушки, червените са друга работа!
Е браво, беНа какво да имат вкус
И на мен са ми по-вкусни червените, но и зелени обичам
renetka написа:Andrey написа:да, не всеки обича чушки с вкус на чушка, аз също харесвам повече червените, то май повечето сме така, освен върлите почитатели на чушката
Е аз може би се водя такъвКооолко обичам люти чушкиии
Ако не са баш смъртоносни мога да изям адски много. Говоря за такива мариновани. Сурови люти не обичам...
Kremiliya написа:Аз си хапвам люти чушки когато си пожелая, много ги обичам на салата с лук.
Назад към Рецепти и полезни съвети
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта