Любими рецепти, интересни вариации, модерни ястия, съвети при готвене
20 Май 2015, 16:16
renetka написа:Сега има и див чесън

Той, като че ли, е най-слаб като миризма

Не ъсм виждала по нашите магазини, в София може и да има.
25 Май 2015, 13:00
Да за София говоря...Но не мисля, че само в София да има
25 Май 2015, 14:39
Див чесън има до къщата на баба ми, която живее в покрайнините на града, но никога не съм опитвала или като дете, но не си спомням, по същия начин ли изглежда, че скоро не съм ходила и не помня
25 Май 2015, 15:00
nadqta написа:Див чесън има до къщата на баба ми, която живее в покрайнините на града, но никога не съм опитвала или като дете, но не си спомням, по същия начин ли изглежда, че скоро не съм ходила и не помня

Не те са листа. По-скоро прилича на лапад или босилек. Няма я бялата част като при пресния.
26 Май 2015, 10:43
Ами, в Билла бях видяла сякаш див чесън но изглеждаше точно на тънки листенца, пак тип пера, но не листо като лапад сякаш.
27 Май 2015, 11:30
Извадих едни печени чушки и ги напълних само със сирене, след това ги панирах с много хрупкава коричка с трохи от хляб.
27 Май 2015, 14:30
miron написа:Ами, в Билла бях видяла сякаш див чесън но изглеждаше точно на тънки листенца, пак тип пера, но не листо като лапад сякаш.
Това е било
27 Май 2015, 15:24
Kaya написа:Извадих едни печени чушки и ги напълних само със сирене, след това ги панирах с много хрупкава коричка с трохи от хляб.

охо, това звучи страхотно, като хубави хрупкави чушки бюрек, ммм!
27 Май 2015, 15:38
renetka написа:miron написа:Ами, в Билла бях видяла сякаш див чесън но изглеждаше точно на тънки листенца, пак тип пера, но не листо като лапад сякаш.
Това е било

Охо, ще следя, от години не съм яла див чесън, а определено има разлика с този, който се продава масово!
28 Май 2015, 09:42
Див чесън не съм яла аз, признавам си, обещавам да опитам някой път, но е труден за намиране. ;(