Вие коментирате новините и събитията от страната и чужбина!Имате въпроси за това или онова? Светът е по-различен, когато има поне още една гледна точка.
Правила на форума
Добави отговор

Re: Да направим класация за най-мръсните неща, които ни заобикалят!

25 Яну 2015, 10:08

Асансьорите в старите блокове - копчетата и врати и между етажи... повръща ми се направо като ми се наложи да се кача.

25 Яну 2015, 10:30

Burborino написа:Асансьорите в старите блокове - копчетата и врати и между етажи... повръща ми се направо като ми се наложи да се кача.

о,дааа! Всичко мръсно и оплюто, отвратителна история! :evil:

25 Яну 2015, 11:35

О, да, старите блокове с мръсните асансьори, новите асансьори няма как да стигнат до това положение, защото се вижда само вратата и все пак може да се почисти.
А друго мръсно са разни дивани и столове по чакални, няма такава мизерия и кочина! :mrgreen:

27 Яну 2015, 12:59

Сигурно много неща има мръсни, според мен и гъбата не е особено чиста, покривките по заведенията, мушамите.. :x

28 Яну 2015, 13:57

Burborino написа:Асансьорите в старите блокове - копчетата и врати и между етажи... повръща ми се направо като ми се наложи да се кача.

Хехех, е значи се радвай, че живееш в нов блок! :) :lol: :lol: :lol:

28 Яну 2015, 15:16

Телефона ми със сигурност е едно от най-мръсните неща, а постоянно го пипам, дори докато хапвам. :mrgreen:

31 Мар 2015, 15:08

Много неща са ми гнусни и мръсни - клавиатурите най-вече са ми много гадни и гнусни хаха :)

08 Юни 2015, 14:31

Дръжките! Сапуните в обществените тоалетни :)

29 Юни 2015, 11:46

Snejna написа:Дръжките! Сапуните в обществените тоалетни :)

О, да сапуните са ужасни направо! :shock: Аз избягвам да използвам, друго, което мисля че е доста мръсно, това е капаците на тоалетните :)

03 Юли 2015, 12:32

Седалките на обществените тоалетни могат да те докарат до потрес и ужас.. :roll:
Добави отговор
Отиди на страница: 1, 2, 3, 4