Anka написа:Седалките на обществените тоалетни могат да те докарат до потрес и ужас..
И седалките на обществения транспорт!

Anka написа:Седалките на обществените тоалетни могат да те докарат до потрес и ужас..
BeenieGal написа:Аз сякаш не се замислям толкова къде е най-мръсно и от какво е дошла тази цапаница и не ми е толкова гадно
Elica написа:BeenieGal написа:Аз сякаш не се замислям толкова къде е най-мръсно и от какво е дошла тази цапаница и не ми е толкова гадно
То е ясно от къде е дошла, от нас мизерниците
Rali_hr написа:Elica написа:BeenieGal написа:Аз сякаш не се замислям толкова къде е най-мръсно и от какво е дошла тази цапаница и не ми е толкова гадно
То е ясно от къде е дошла, от нас мизерниците
Е хайде, аз не мога да кажа че съм от мизерниците
Alex_mor написа:за мъртва кожа ли ще си говорим, все пак голям % от праха е точно кожа, но ... това не означава, че тая кожа трябва вечно да стои по мебелите, щото си е нашата.
Bambaa написа:Alex_mor написа:за мъртва кожа ли ще си говорим, все пак голям % от праха е точно кожа, но ... това не означава, че тая кожа трябва вечно да стои по мебелите, щото си е нашата.
Еее домашния прах не си е наш, но при нас се събира точно за два дни, а нямам никакви нерви да го бърша постоянно
Назад към Актуални теми, новини, идеи и въпроси
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта