Разкрасителни процедури и хитрините на женската красота
10 Сеп 2018, 17:08
При мезотерапиите, както с повечето процедури процеса е индивидуален. Зависи от какви вещества има нужда твоята кожа и това най-добре да те посъветва дерматолог.
11 Сеп 2018, 16:15
Това следва да го прецени дерматолога. Какъв вид да е и по колко пъти да се прави. Масово се прави хиалуронова мезотерапия, но и колагеновата е добра.
11 Сеп 2018, 17:44
Има и комбинирани мезотерапии. Добре е да се назначат от дерматолог и да се правят от него, защото опита е от значение когато се прави иглена мезотерапия.
12 Сеп 2018, 12:15
Но май напоследък правят повече безиглена мезотерапия А за иглената си трябва опитна ръка с професионализъм и практика. Мезотерапията често я предпочитат пред филърите, особено за околоочния контур.
12 Сеп 2018, 17:04
Не всеки може да слага филър под очите. Трябва много да се внимава и много дерматолози препоръчват мезотерапията. Ефектът е същия, само че процедурите са повечко, за да се стигне до желания ефект.
13 Сеп 2018, 15:32
Искам да попитам някой дали се е възползвал от пакета мезотерапии на Скин Системс? Доста дълго го има като промоция, явно има желаещи.
14 Сеп 2018, 15:32
Да, от Скин Системс постоянно си подържат доста промоционални оферти. Аз се канех да си взема пакет сега на есен.
17 Сеп 2018, 15:23
И аз искам да си взема пакет мезотерапия, но исках да разбера дали има такива, които да са се възползвали от този на Скин Системс?
18 Сеп 2018, 17:14
При мен от годинките ли, що ли, се появиха на места по-тъмни петна по кожата и най-много ме дразни това на челото. Сега и тях трябва да ги боря. Знаете ли подходящи терапии, процедури?
20 Сеп 2018, 14:24
Ако това лято не си ползвала слънцезащита, не се учудвай ако имаш петна. Трябва да ти кажа, че от това се получават петната. Правила ли си досега мезотерапии?