Разкрасителни процедури и хитрините на женската красота
Правила на форума
Добави отговор

Re: Как да се предпазим от преждевременното остаряване?

20 Сеп 2018, 17:33

Doktoricata написа:При мен от годинките ли, що ли, се появиха на места по-тъмни петна по кожата и най-много ме дразни това на челото. Сега и тях трябва да ги боря. Знаете ли подходящи терапии, процедури?

Винаги когато излизаш слагай добра слънцезащита. Провери на какво се дължи пидментацията. Ефективни са пилингите.

21 Сеп 2018, 14:49

Doktoricata написа:При мен от годинките ли, що ли, се появиха на места по-тъмни петна по кожата и най-много ме дразни това на челото. Сега и тях трябва да ги боря. Знаете ли подходящи терапии, процедури?

Най-важно е да се рзбере причината за пигментните петна. Може да е на хормонална основа. Петна, често се появяват и при млади жени. За пилингите съм съгласна, изравняват тена и освежават цялостно кожата.

25 Сеп 2018, 17:16

Pacienti написа:

Най-важно е да се рзбере причината за пигментните петна. Може да е на хормонална основа. Петна, често се появяват и при млади жени. За пилингите съм съгласна, изравняват тена и освежават цялостно кожата.

Сигурно и хормоните са фактор, защото съм в предменопауза. А какъв пилинг препоръчвате?

26 Сеп 2018, 14:55

Предполагам, че не само добрата слънцезащита стои в основата на борбата с преждевременното остаряване. Вие на какви процедури залагате? Споделете опит, моля.

26 Сеп 2018, 18:18

Ето една много добра процедура, неинвазивна и с промоция:
https://www.facebook.com/drkaliasheva/p ... =3&theater

27 Сеп 2018, 15:55

За мен само процедурите спасяват положението с преждевременното остаряване- има различни процедури и терапии, но всичко зависи от кожата, бръчките, вида на бръчките и т. н.

27 Сеп 2018, 17:01

А според мен е съчетание от много фактори. Като изключим наследствеността, с нея не може да се борим. Начина на живот, храната, козметиката и процедурите, ако се съчетаят правилно ще дадат задоволителен резултат.

28 Сеп 2018, 16:04

Искам само да добавя, че отвратително мръсния въздух способства още повече за пораженията спрямо кожата. Така че и този фактор не бива да се изключва като нещо, срещу което трябва да се борим, особено що се касае да се търсят продукти, които да стопират влиянието на мръсните частици.

28 Сеп 2018, 16:06

Всичко има значение, но след 35 каквото и да си говорим, без процедури и терапии, кожата повяхва.
Да ви кажа, че сънят е много важен. Като се наспиш се отразява веднага на кожата

01 Окт 2018, 17:26

Да ви питам, какво мислите за пилингите и по-специално за карбоновия?
Добави отговор
Отиди на страница: 1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17 ... 50