Любими рецепти, интересни вариации, модерни ястия, съвети при готвене
Правила на форума
Добави отговор

Re: Защо винаги сладкиша остава по формата?!!

13 Юли 2015, 16:37

rabotnata pchela написа:
Burborino написа:Аз бих препоръчала намасляването да е с масло, а не с олио.
Иначе може да се поръси вместо с брашно с галета, но не е задължително.

Каква е разликата, дали е масло или олио аз не съм намерила никакви различия, когато пека, освен ако не е много олиото и брашното :)

И аз така правя и не виждам да има голяма разлика, т.е. еднакво добре се получава без да залепва, не зная какъв съд използваш, но опитай да го смениш :!:

Re: Защо винаги сладкиша остава по формата?!!

13 Юли 2015, 17:05

Аз използвам хартия за печене, за мен най-яките сладкиши са без да са претрупани, много мразя такива форми с разни цветя и глупости..

Re: Защо винаги сладкиша остава по формата?!!

14 Юли 2015, 09:50

mix_twix написа:Аз използвам хартия за печене, за мен най-яките сладкиши са без да са претрупани, много мразя такива форми с разни цветя и глупости..

Това е супер вариант, не че съм пробвала, но звучи разумно, ама не залепва ли по стените на съда? :roll:

Re: Защо винаги сладкиша остава по формата?!!

14 Юли 2015, 13:36

mix_twix написа:Аз използвам хартия за печене, за мен най-яките сладкиши са без да са претрупани, много мразя такива форми с разни цветя и глупости..
То е гейско! :lol: Такива истории само за момиченцата, мъжете не правят кекс на хризантеми човек. :lol:
Добави отговор
Отиди на страница: 1, 2