13 Юли 2015, 16:37
rabotnata pchela написа:Burborino написа:Аз бих препоръчала намасляването да е с масло, а не с олио.
Иначе може да се поръси вместо с брашно с галета, но не е задължително.
Каква е разликата, дали е масло или олио аз не съм намерила никакви различия, когато пека, освен ако не е много олиото и брашното
13 Юли 2015, 17:05
14 Юли 2015, 09:50
mix_twix написа:Аз използвам хартия за печене, за мен най-яките сладкиши са без да са претрупани, много мразя такива форми с разни цветя и глупости..
14 Юли 2015, 13:36
То е гейско!mix_twix написа:Аз използвам хартия за печене, за мен най-яките сладкиши са без да са претрупани, много мразя такива форми с разни цветя и глупости..