01 Сеп 2014, 14:00
01 Сеп 2014, 14:09
28 Ное 2014, 14:45
08 Дек 2014, 15:21
08 Дек 2014, 15:32
08 Дек 2014, 15:39
09 Дек 2014, 17:42
zheleva212 написа:Чувала съм, че се прави някаква по-специална смес против залепване, въпреки, че при наличието на хартия за печене, няма да ти влезе в употреба, но като се замисля, ако формата ти е нещо от този сортще ти потрябва и е по-добре да потърсиш тази рецепта
09 Дек 2014, 17:51
10 Дек 2014, 13:06
Burborino написа:Аз бих препоръчала намасляването да е с масло, а не с олио.
Иначе може да се поръси вместо с брашно с галета, но не е задължително.
13 Юли 2015, 14:30
Burborino написа:Аз бих препоръчала намасляването да е с масло, а не с олио.
Иначе може да се поръси вместо с брашно с галета, но не е задължително.