06 Сеп 2014, 21:22
07 Сеп 2014, 13:55
07 Сеп 2014, 14:35
MGB написа:Като начало никога не бих оставила кучето си в "хотел" за домашни любимци и по-скоро не проумявам как собствениците на кучета изоставят любимците си на подобни места, особено когато става въпрос за крехки животинки като йоркширите.
И не смятам, че ако ходите в градини за кучета на разходка, там където няма ограничение за породи или големината им, щяхте да се справите по-добре, ако беше настанала суматоха, в която е и вашето йорки.
От друга страна поставихте ли се на мястото на жената, ако вие имахте хотел с капацитет 12 кучета, 12 човека персонал ли щяхте да наемете - глупости!
Смятам, че вината е във Вас и щом нямате възможност да се грижите целогодишно, ежедневно за любимеца си, просто нямате право да имате такъв!
07 Сеп 2014, 16:03
09 Сеп 2014, 16:58
10 Окт 2014, 23:11
29 Яну 2015, 14:08
30 Яну 2015, 14:36
02 Фев 2015, 14:51
Snejna написа:Не мога да повярвам! Аз съм оставяла кучето си на хотел и за щастие нищо не се е случвало, но вече ще се замисля дали да го направя
02 Фев 2015, 15:45
Yunona написа:Snejna написа:Не мога да повярвам! Аз съм оставяла кучето си на хотел и за щастие нищо не се е случвало, но вече ще се замисля дали да го направя
Проверете дали хотелът, на който искате да поверите любимеца си, е легитимен. Дали е регистриран в съответната областна дирекция по безопасност на храните (не се изненадвайте, кучешките хотели са на тяхно подчинение). Само тогава имате някаква гаранция, че за кученцето Ви ще се грижат по правилата. Ние не го направихме и ще съжалявам винаги. И за миг не съм допускала, че хотел, който работи от 6 години и има безброй реклами къде ли не из интернет, може да бъде напълно незаконен. Но по нашия край всичко може, поне така се оказа...