Любими рецепти, интересни вариации, модерни ястия, съвети при готвене
17 Юни 2015, 16:52
Pipilota написа:не го вярвам това, на времето така са оцелели хората с месо, не с туршия

хахахатогава хората не са имали друг избор, освен да ядат такова месо, сега е различно, целогодишно има всичко, така че остава само избора кой колко здрав иска да бъде
17 Юни 2015, 17:00
Е то и през лятото не е по-различно, месото като цяло не е добър избор за основна храна.
30 Юни 2015, 12:27
Pipilota написа:не го вярвам това, на времето така са оцелели хората с месо, не с туршия

Много правилно! Едно време са играли яко с томахавките и са гонили елени, не е било с яденето на дървета, тва са глупости ся, хората били тревопасни, ала бала.
30 Юни 2015, 13:38
Мне, за тея дето пасат по цял ден изобщо не ми се говори, само знаят да бълват омраза срещу месоядните, предполагам, че причината е в това, че са мега гладни.
08 Сеп 2015, 15:47
Локумът написа:Мне, за тея дето пасат по цял ден изобщо не ми се говори, само знаят да бълват омраза срещу месоядните, предполагам, че причината е в това, че са мега гладни.

Еее, ти пък, просто някои хора са злобни независимо какво ядат.
09 Сеп 2015, 13:02
fawla написа:Локумът написа:Мне, за тея дето пасат по цял ден изобщо не ми се говори, само знаят да бълват омраза срещу месоядните, предполагам, че причината е в това, че са мега гладни.

Еее, ти пък, просто някои хора са злобни независимо какво ядат.

Така е за някои неща няма никакво лечение, щем нещем положението е такова, ама все пак ..

абе като цяло по-добре ед а се яде от всичко по малко, примерно 2 пъти в седмицата месо е супер добра диета, 1 път млечни, 1 път яйца и останаилте 3 дена яко зеленчук, не е зле има си от всичко !:)
14 Сеп 2015, 12:48
Локумът написа:Мне, за тея дето пасат по цял ден изобщо не ми се говори, само знаят да бълват омраза срещу месоядните, предполагам, че причината е в това, че са мега гладни.

Никой не говори за пасане и за тревопасни, но за нормално хапване, трябва да е разнообразно и месото да е сведено до минимум дори
14 Сеп 2015, 13:58
Със сигурност храненето е от най-голямо значение за цялостното здравословно състояние, може би факта, че покрай пържолите забравяме за плодовете ни изиграва лоша шега и се тръшкаме от различни болести, отделно като сложим и факта, че почти няма зеленчуци, всички са консеривани и далеч не толкова полезни.
24 Сеп 2015, 11:25
rabotnata pchela написа:Със сигурност храненето е от най-голямо значение за цялостното здравословно състояние, може би факта, че покрай пържолите забравяме за плодовете ни изиграва лоша шега и се тръшкаме от различни болести, отделно като сложим и факта, че почти няма зеленчуци, всички са консеривани и далеч не толкова полезни.
Така е, когато нещо ни е вкусно се изпускаме и забравяме за баланса, който е от съществено значение не само за доброто ни здраве, но за начина, по който изглеждаме
24 Сеп 2015, 16:05
Пордотлък, народе! Аз така го наричам. Може би ни е грешка, че все бързаме да си направим да ядем, но не се замсиляме, че с право имаме няколко котлонаи можем да сготвим всичко по-бързо а все едно по едно бавим се сто часа и сенаядем с нещо сухо под формата на колбас върху хляб и метнем и един джолан у фурната или запалим скарата и айде, никой няма време за салати.