ramimni написа:Аз не виждам никаква логика в това, вярно, че по нашите ширини основно се яде месо, но то и лятото не е много по-различно, така че...
rabotnata pchela написа:Абсолютно ме накарахте да се замислял, не знам за другите, но за себе си бих казала, че не си падам много по месото, но такива които ядат само картофи, ориз и месо са ми много ясни! Мъжът ми е същия,но аз нагло прокрадвам идеята да се ядат и зеленчуци, поне за щастие си хапва плодове с радост и от тях си набавя витамини, което пак е нещо.Наистина от месото нищо полезно не можем да измъкнем, като цяло.
rabotnata pchela написа:Абсолютно ме накарахте да се замислял, не знам за другите, но за себе си бих казала, че не си падам много по месото, но такива които ядат само картофи, ориз и месо са ми много ясни! Мъжът ми е същия,но аз нагло прокрадвам идеята да се ядат и зеленчуци, поне за щастие си хапва плодове с радост и от тях си набавя витамини, което пак е нещо. :) Наистина от месото нищо полезно не можем да измъкнем, като цяло.
Назад към Рецепти и полезни съвети
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта