Искамe бебе - бременност, моментът на раждането, майчинство, проблемно забременяване и ин витро, осиновяване и приемна грижа
11 Юли 2016, 12:13
Pipilota написа:Дигаш го по-рано да закусва, примерно още в 6:30, към 7;30 хапва и от 8ч почват часовете. :)
В някои училища часовете започват още в 7,30. А ако е и далечко школото, пътят трябва и той да се предвиди. С тези подробности закуската често остава на заден план и се оставя за в училище.
13 Юли 2016, 17:12
franky написа:Pipilota написа:Дигаш го по-рано да закусва, примерно още в 6:30, към 7;30 хапва и от 8ч почват часовете. :)
В някои училища часовете започват още в 7,30. А ако е и далечко школото, пътят трябва и той да се предвиди. С тези подробности закуската често остава на заден план и се оставя за в училище.
Ех, това школо дето почва в 7;30! Обикновено е за големите деца, след 4 клас, които могат да си ядат всичко и навсякъде.
14 Юли 2016, 10:26
Няма съмнение, че трябва да закусват преди да отидат на училище, защото да си купуват от лафката рано сутринта разните там баници, тостери, кроасани и подобни не е за предпочитане. Вкъщи може да е филия и масло, но пак ще е по-полезно от всичките тия неща.
11 Окт 2016, 11:20
Стават в 7ч.. и в 9;20 е закуската им в училище, напълно нормално време за закуска. В началото и аз като добра амбицирана майка правих закуски - овесени ядки, палачинки, мекици, банани, филии, всичко беше нагризвано и оставяно. Сега си закусва когато им е закуската от училище и не е оставала гладна.
29 Дек 2016, 13:01
Според мен е нормално децата да имат малко време да се събудят, преди да седнат на масата, за да закусват в 7ч. вкъщи, то трябва да станат поне в 5;30, да се облекат, да се разсънят и да са гладни, за да закусят. така че със ставане в 7ч, нормално да огладнеят към 9 и половина и да си закусят нормално.
29 Дек 2016, 13:27
Не всички са така, някои са гладни още със ставането. При всеки е индивидуално.
09 Фев 2017, 11:56
penny написа:Не всички са така, някои са гладни още със ставането. При всеки е индивидуално.
Има, само че такива рядко се срещат, за мен не е много в час това със ставането от леглото да сядаш на масата, и не го прави никой у нас това. :) Винаги минават часове, щерка ми закусва в голямото междучасие в училище към 10ч.
10 Фев 2017, 11:54
Аз си спомням, че като ученичка не ми беше приятно като отида на училище и първия, втория час да започнат да ми къркорят червата. Затова преди да изляза си подлагах нещичко вкъщи, пък повече в голямото междучасие.
16 Фев 2017, 12:15
При условие, че става рано един ученик, до 10 ч. сигурно ще огладнее сто пъти

, аз поне бях така.
04 Мар 2017, 17:42
irka написа:Аз си спомням, че като ученичка не ми беше приятно като отида на училище и първия, втория час да започнат да ми къркорят червата. Затова преди да изляза си подлагах нещичко вкъщи, пък повече в голямото междучасие.

Какво ти полагане, не можем так ау нас, със ставането на масата, то тялото още спи, ние почваме да го тъпчем и то .. едно полагане ама... например кифла, или баничка.

полага си в голямото междучасие тя, точно е огладняла.