Какъв домашен препарат за съдове сте опитвали да приготвите и до колко е ефикасен?!

Полезни съвети и практични идеи за дома и градината

Какъв домашен препарат за съдове сте опитвали да приготвите и до колко е ефикасен?!

Мнениеот Грохот » 23 Сеп 2014, 13:48

Казаха ми една рецепта за домашен препарат за съдове, но съдържанието въобще не ми хареса, т.е. беше странно. След това потърсих снимка и се появи нещо от този сорт
homemade.jpg
homemade.jpg (50.67 KiB) Прегледано 978 пъти
което, според мен, няма общо със съставките на този домашен препарат за съдове или поне не би трябвало да изглежда по този начин.

Интересно ми е за тези, които са опитвали да го приготвят от сода, прах за пране и канцеларско лепило :shock: (все още се шокирам, че присъства и лепилото в рецептата), какво постигнехте, какъв беше ефекта от домашния препарат за съдове? :?
Ще се радвам ако почиства по-добре от готовите, но от друга страна, ако можете да ми кажете и за ролята на лепилото, не бих се разсърдила!
Грохот

Re: Какъв домашен препарат за съдове сте опитвали да приготвите и до колко е ефикасен?!

Мнениеот draga.mihova » 23 Сеп 2014, 13:53

Наистина е ефикасна тази комбинация, но нямам идея за ролята на лепилото в играта, помня че преди доста години го използвах, но не като препарат за съдове, а за премахване на петна и много мръсни повърхности, нещо такова :idea:
draga.mihova

Re: Какъв домашен препарат за съдове сте опитвали да приготвите и до колко е ефикасен?!

Мнениеот julianne » 23 Сеп 2014, 16:20

не съм убедена, че някога бих пробвала това, нали се сещате как се измива след това този прах за пране от каквато и да е било повърхност, става ужасно лигав, предпочитам препаратите на Фрош, ако трябва да е по-еко :idea:
julianne

Назад към За дома – съвети и идеи