Никога не съм била някакъв виртуозен кулинар, но с една риба не мога да се справя, честно ви казвам, а толкова много я обичам. Всеки път щом ми се дояде риба трябва да си купувам маринована или от ресторант, но съвсем не ми харесва това като идея!
Искам да ми дадете съвет, така че да се опитам веднъж да сготвя качествено риба и да е не само вкусно, но и къщата след това да не ухае месец след това на риба.

Не зная как избирам рибите, но все ми миришат на тиня, в редки случаи, когато не мирише става прекалено суха, като треска

Ето тази рибка, например, изглежда невероятно

- fish.jpg (46.34 KiB) Прегледано 357 пъти
но как да постигна този ефект и вкус, най-вече
Никога е съм опитвала да варя риба, но не мисля, че ще има някакъв невероятен вкус, затова и не съм пробвала, а и предполагам ще се разпадне докато я извадя от врящата вода.

Много ще съм благодарна, ако можете да ми помогнете със съвети при приготвянето на риба, а и вече много ми се хапва, скоро не съм купувала!