Домашна скраб против стрии, в кой етап от появяването им ще подейства и за колко време?

Разкрасителни процедури и хитрините на женската красота

Re: Домашна скраб против стрии, в кой етап от появяването им ще подейства и за колко време?

Мнениеот Ваня Стойчева » 21 Апр 2015, 21:22

Утайката от кафе не е ли доста полезна за кожата? :) Иначе може би против появата на стриите е добре да се използват добавки с витамин Е :)
Аватар
Ваня Стойчева

Re: Домашна скраб против стрии, в кой етап от появяването им ще подейства и за колко време?

Мнениеот fawla » 20 Май 2015, 11:19

Ваня Стойчева написа:Утайката от кафе не е ли доста полезна за кожата? :) Иначе може би против появата на стриите е добре да се използват добавки с витамин Е :)
не съм се сетила за витамин Е, той нали е отговорен за еластичността на кожата. :)
Аватар
fawla

Мнениеот mimeto90 » 22 Май 2015, 17:17

Кожата става невероятна от кафето, обожавам да си правя такъв пилинг, но за стрии точно, не мисля, че ще помогне!
mimeto90

Мнениеот rabotnata pchela » 26 Май 2015, 14:35

mimeto90 написа:Кожата става невероятна от кафето, обожавам да си правя такъв пилинг, но за стрии точно, не мисля, че ще помогне!

Аз не мисля че каквото и да е било би помогнало изобщо за стрии!
Аватар
rabotnata pchela

Мнениеот Yarost » 26 Май 2015, 15:49

ТОва с утайката от кафе може да си го избиете от главите. Освен че бянята ви заприличва да не казвам на какво, а каналът се запушва, друго няма да постигнете :mrgreen:
Yarost

Мнениеот gomez123 » 27 Май 2015, 10:58

Yarost написа:ТОва с утайката от кафе може да си го избиете от главите. Освен че бянята ви заприличва да не казвам на какво, а каналът се запушва, друго няма да постигнете :mrgreen:

Специално за стрии може и да не помага, но пък кожата става невероятна, а относно банята - да, цапа се и не, няма пълно щастие, докато сифона ви явно си е запушен, тъй като на нашия никак не му влияе кафето!
gomez123

Мнениеот Mon_ton » 29 Май 2015, 14:12

Ми чак пък да е голям проблем, това значи, че ако пием кафе не трябва да си мием фистъра на кафеварката, за да не ни се запуши чешмата ;)
Аватар
Mon_ton

Мнениеот Fancy » 29 Май 2015, 15:40

Mon_ton написа:Ми чак пък да е голям проблем, това значи, че ако пием кафе не трябва да си мием фистъра на кафеварката, за да не ни се запуши чешмата ;)

Именно, даже някъде във форумите бях чела, че спорят на тази тема, дали кафето прочиства сифона или само го запушва, за това снощи спорихме и с моя мъж :lol:
Fancy

Мнениеот rabotnata pchela » 29 Май 2015, 15:59

:roll: Ако запушваше, досега да съм останала без сифон с количеството кафе, което пия. :lol: :lol: :lol:
Аватар
rabotnata pchela

Предишна

Назад към Козметика и грим