09 Фев 2016, 22:36
10 Фев 2016, 10:20
tinkerbell написа:Казват, че 5-та, 7-ма и 11-та са най-трудни, а 3-та най-щастлива.
Забелязала съм обаче и нещо друго. Ако една двойка "ходи" много дълго време (т.е., заедно са, но без да живеят заедно) и има планове за семейство. Ако в един момент се разделят, то за новите си половинки се женят/омъжват страшно бързо.
10 Фев 2016, 17:36
tinkerbell написа:Казват, че 5-та, 7-ма и 11-та са най-трудни, а 3-та най-щастлива.
Забелязала съм обаче и нещо друго. Ако една двойка "ходи" много дълго време (т.е., заедно са, но без да живеят заедно) и има планове за семейство. Ако в един момент се разделят, то за новите си половинки се женят/омъжват страшно бързо.
10 Фев 2016, 18:22
12 Фев 2016, 14:39
S_Milenska написа:Приятелка ми е разказвала, че една баба я гледала на спирката с детето и я попитала " От колко време си с твоето момче" И тя казала "от 2 години" а бебето в количка. :) И бабата ѝ казала "Е, хубаво, хубаво, имате бъдеще".
Явно и преди е било така - бързите двойки да са по-успешни.
15 Фев 2016, 18:12
klara написа:S_Milenska написа:Приятелка ми е разказвала, че една баба я гледала на спирката с детето и я попитала " От колко време си с твоето момче" И тя казала "от 2 години" а бебето в количка. :) И бабата ѝ казала "Е, хубаво, хубаво, имате бъдеще".
Явно и преди е било така - бързите двойки да са по-успешни.
Ами какво да правят - запознаят се, след един месец се оженят, хайде след някой и друг месец бебе - то всичко при тях на тагадък, нямат време да се скарат!
17 Фев 2016, 17:11
19 Фев 2016, 11:07
balsam написа:Не съм забелязала такива закономерности. През всичките има и хубави, и лоши моменти.
23 Фев 2016, 16:51
tinkerbell написа:balsam написа:Не съм забелязала такива закономерности. През всичките има и хубави, и лоши моменти.
То тези закономерности са по-скоро някакви психологически статистики. От типа на това, че отнемало 2 години да преодолееш нежеланието да продължиш напред при раздяла след сериозна връзка
04 Апр 2016, 16:29